Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Seriálová hviezdička predviedla svoje megaprsia!

Christina Hendricks Zobraziť galériu (11)
Christina Hendricks

LOS ANGELES - To sú ale vnady! Niektoré herečky preslávi ich talent, iné pekná tvár a ďalšie ich fyzické vnady. Christina Hendricks (34) s obrovským poprsím patrí jednoznačne do poslednej skupiny. Muži sa jej len veľmi ťažko vydržia pozerať do očí!

Slovo prsia dostáva pri pohľade na ňu iný význam! Smotanová pleť, ryšavé vlasy a najmä výrazná hruď. To sú charakteristiky dokonale opisujúce ohnivú krásu Christiny Hendricks. Práve tá jej pomáha presadiť sa v divočine televíznych seriálov. S kariérou v šoubiznise však začala ako modelka – v jednej z reklám dokonca účinkovala po boku herca Pierca Brosnana. Jej najväčšou seriálovou úlohou je zatiaľ postava Joan Holloway v televíznom seriáli ovenčenom cenami Mad Men. Hoci Christina nedostatkom záujmu zo strany mužov určite netrpí, minulý rok sa v New Yorku vydala za herca Geoffreyho Arenda.

Seriálová hviezdička predviedla svoje
Zobraziť galériu (11)

Na margo svojej obdarenej postavy Christina prezradila: „Takto som stavaná a cítim sa byť krásna. Je to smiešne, nezdá sa mi, že by som vyzerala inak ako ktokoľvek iný.“ Okrem sexi postavičky pozornosť púta aj svojimi ohnivými vlasmi. Hoci sa jej dokonale hodia, nie je ryšavá od prírody. Pod výzorom temperamentnej červenovlásky sa totiž skrýva blond anjel. Christina je však už so svojou umelou farbou dokonale zžitá – vlasy si totiž farbí od svojich desiatich rokov!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu