Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Podozrievavý Kollár: Milenky posiela na testy! Kvôli deťom!

Boris Kollár, Andrea Heringhová a Martina Štofaníková. Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár, Andrea Heringhová a Martina Štofaníková.

BRATISLAVA – Neverí im alebo je len opatrný? Najznámejší prominentný otec na Slovensku - podnikateľ Boris Kollár (43), ktorý má s piatimi milenkami päť detí, si podľa našich informácií nebol vždy taký istý svojim otcovstvom. Topky.sk totiž zistili, že údajne žiadal matky o testy DNA.

Boris Kollár má celkom početnú „rodinu“. Za posledný rok mu totiž k trom deťom pribudli ďalšie dve - syn Šimon Heliodor, ktorého porodila Martina Štofaníková, a dcéra Sara Zoe, ktorú pred pár dňami priviedla na svet Andrea Heringhová. A práve u týchto dvoch dám si údajne Kollár nebol počas ich tehotenstva stopercentne istý, že je otcom. Podľa tvrdení nášho dobre informovaného zdroja ich preto vraj posielal na testy. „Kollár požiadal matky svojich detí - Martinu aj Andreu o DNA testy. Mal pochybnosti o otcovstve,“ dozvedáme sa od človeka z Borisovho okolia.

Túto zaujímavú informáciu sme teda preverovali u samotných mamičiek. Položili sme im otázku, či ich podnikateľ požiadal o spomínané testy. „Ježiš, nie,“ zareagovala stroho Heringhová. Keď sme sa jej však spýtali, či vie, ako to bolo v prípade jej „sokyne“ Štofaníkovej, rozviazal sa jej jazyk. „Ju asi požiadal. No mňa stopercentne nie. Dôveruje mi a nepochybuje o mne. Keby na tom však vyslovene trval, tak s tým vôbec nemám problém. Musím však povedať, že hoci by som nenamietala, zrejme by ma jeho prosba urazila. Na túto tému sme sa však vôbec nerozprávali,“ presviedčala nás matka jeho posledného dieťaťa.

Na celej veci je však paradoxné, že Štofaníková zareagovala úplne inak než Heringhová. „Áno, požiadal ma. Povedal mi, že to dával urobiť všetkým svojim deťom. Šimon vraj nebude výnimkou. A rovnako tak ani teraz narodené dieťa. Nemám s tým ale žiadny problém. Chcem však, aby to bolo zrealizované oficiálnou cestou - cez súdne lekárstvo. Odmietam možnosť, ktorú navrhoval Boris... že cez jeho kamaráta,“ povedala Martina, ktorá si na záver povzdychla: „Mrzí ma, že si toto všetko raz bude musieť prečítať môj syn. No aspoň si urobí vlastný názor, keď vyrastie.“

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu