Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Kam sa podel jeho sexepíl? Šedivý Clooney by milenke mohol byť dedom!

Zostarnutý George Clooney s krásnou milenkou Elisabettou Canalis Zobraziť galériu (6)
Zostarnutý George Clooney s krásnou milenkou Elisabettou Canalis

NEW YORK - Ďalší fešák zostarnutý na nepoznanie! George Clooney (48), ktorý ešte ku koncu uplynulého roka nosil sexi strnisko, dnes pôsobí ako unavený dôchodca. S krásnou a na prvý pohľad viditeľne mladšou priateľkou sa však chystá pred oltár... So šedinami na hlave i na brade!

Prominentný párik, ktorý podľahol vzájomnej vášni pred piatimi mesiacmi, sa ruka v ruke objavil na pondelňajšom odovzdávaní cien Združenia newyorských filmových kritikov. Tí ohodnotili Clooneyho ako najlepšieho herca za rok 2009, a to hneď v dvoch snímkach: v komédii Lietam v tom a v rozprávke Fantastic Mr. Fox.

George si po svoje ocenenia prišiel aj s neodolateľnou talianskou krásavicou Elisabettou Canalis (31). Od hlavy po päty zladení do čiernej farby pôsobili síce uvoľneným dojmom, no zároveň pútali zvedavé pohľady očividne veľkým vekovým rozdielom. Ten prehĺbil americký herec nielen svojím pochmúrnym outfitom, ale najmä hlbokými vráskami na čele i v okolí očí. Imidž hollywoodskeho veterána George navyše zaklincoval hustou bradou prerastenou šedinami, a tak pri svojej sviežo a mladistvo vyzerajúcej priateľke hral rolu starej "vykopávky"!

Napriek tomu, že herecký hrdina o svoj zovňajšok v poslednom čase príliš nedbá, Elisabette jeho maniere starnúceho pána zrejme neprekážajú. Ich blízki priatelia totiž pred médiami netaja, že dvojica je do seba šialene zamilovaná a v blízkej budúcnosti svoj vzťah zrejme spečatí v kostole.



Informácie o poslednom diele Georga Clooneyho si prečítajte tu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu