Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Belohorcová s milencom: Masaker na Miami! Zrazili aligátora, odfotili mŕtvolu a zmizli...

Zuzana Belohorcová, Vlastimil Hájek a zrazený aligátor. Zobraziť galériu (9)
Zuzana Belohorcová, Vlastimil Hájek a zrazený aligátor.

MIAMI – Adrenalínová dovolenka! Tehotná Zuzana Belohorcová (33) strávila s priateľom Vlastimilom Hájkom (35) celý mesiac na Miami. Ich pobyt však nebol iba o príjemných zážitkoch.

Upozornenie: Pod článkom sa nachádza fotografia mŕtveho aligátora nevhodná pre deti a slabšie žalúdky.

 

Tak toto je ako z hororu! Keď nám do redakcie dorazili fotografie z dovolenky Zuzany Belohorcovej, neverili sme vlastným očiam. Medzi pohodovými zábermi sa totiž nachádzali aj obrázky mŕtveho aligátora. Zisťovali sme, ako súvisí plaz rozmačknutý na asfalte s pobytom zamilovanej dvojice.

„My sme ho zrazili,“ priznal sa nám Hájek. Aligátor sa zrejme podhrabal popod plot a ocitol sa na frekventovanej ceste. Tam došlo k stretu s autom, v ktorom sa Zuzana a Vlastimil spolu so svojimi známymi vracali z večere.

Keď sme chceli vedieť, ako to s mŕtvolou zvieraťa nakoniec vyriešili, odpoveď nás prekvapila. „No nijako. Tam je to bežné, tam to nikto nerieši,“ povedal nám Vlastimil. Jeho partnerke sa to ale zas až také normálne nezdalo. „Bolo mi to ľúto, ale vraj sa to tam deje často. Aj keď mne to bežné nepripadá,“ povedala nám.

Ako sme zistili, Zuzana sa nezúčastnila ani fotografovania mŕtvoly. „Ja som z auta nevystúpila. Mala som obrovský strach. Aj z toho, že by ešte nejaký jeho súrodenec prišiel,“ prezradila nám známa blondínka.

Okrem „paparazzovania“ mŕtveho aligátora sa však venoval Hájek aj serióznym záležitostiam. „Rozbehol som na Floride biznis na predaj realít pre Čechov a Slovákov. Štrnásť dní som sa tam venoval práci a podarilo sa mi predať prvý byt,“ pochválil sa topkám. Zdá sa, že maklérstvo ho baví viac ako predaj oblečenia – firmu s francúzskou značkou tento rok predal.

FOTO: Aligátor, ktorého Vlastimil a Zuzana zrazili na Miami.

Belohorcová s milencom: Masaker
Zobraziť galériu (9)

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu