Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ďurianová: Viem presne, čo chcem!

Marianna Ďurianová
Marianna Ďurianová

BRATISLAVA – S výberom darčekov si hlavu neláme! Markizácka moderátorka Marianna Ďurianová (32) v rozhovore pre Topky TV prezradila, že presne vie, čím urobí radosť svojim najbližším. Rovnako jasno má aj v otázke toho, čo by ona sama rada našla pod stromčekom.

Ďurianová sa pred našou kamerou nedávno rozrozprávala na tému vianočných darčekov. „Z časti už sú nakúpené. A v hlave mám premyslené aj to, čo ešte plánujem zaobstarať. Keď človek presne vie, čo chce, samotný nákup je už to najmenej,“ povedala topkám Marianna.

V súvislosti s touto témou nás zaujímalo, či má nejaké tajné prianie, ktoré by v podobe darčeku rada našla pod stromčekom. „Mám. A keďže je tajné, tak ho nemôžem prezradiť,“ dodala so šibalským úsmevom blondína, ktorá strávi sviatky s rodinou. „Tento rok sa mi podarilo zostať na Slovensku. Nesmierne sa z toho teším. Na Vianoce budem v kruhu svojich najbližších. Doslova mám pocit, že to už potrebujem. Teším sa, keď si zasadneme za rodinný stôl a rozoberieme všetko do detailov. Všetky témy, čo cez rok nestihneme,“ povedala pred pár dňami v markizáckom Teleráne moderátorka.

 

Sledujte TOPKY TV: Ďurianová o darčekoch a o svojom želaní.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu