Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďurianovej veľká premiéra: Na kolenách drhla dlážku!

Mariana Ďurianová v roli Popolušky Zobraziť galériu (8)
Mariana Ďurianová v roli Popolušky

BRATISLAVA – Konečne na divadelných doskách! Tvár markizáckého spravodajstva Marianna Ďurianová (32) si včera zrealizovala svoj sen. Zahrala si v divadle. Po neslávnom pokuse uspieť v muzikáli Producenti dostala príležitosť na reparát v rozprávke pre deti - v Popoluške. Ako to dopadlo?

Reakcie na to, že sa má Marianna objaviť v divadelnom predstavení Popoluška, boli rôzne. Na jednej strane sa niektorí pousmiali nad tým, že si blondínku v roli skromnej dievčiny nevedia predstaviť, iní zostali zaskočení a očakávali, ako to dopadne. Na včerajšej premiére moderátorka ukázala, čo v nej je.

Na doskách nezanikla ani v konkurencii profesionálnych hercov. Marianna dala svojej postave podľa jej slov maximum. “Snažila som sa vychutnať si to. Mnohé momenty som prežívala do hĺbky srdca,“ povedala a ďalej priznala, že na začiatku musela bojovať s trémou.

O tom, že sa plavovláske splnil detský sen, niet pochýb. Ako sama tvrdí, vžiť sa do roly skromnej Popolušky pre ňu nebol problém. „Každá sme si tým prešli, že sme doma upratovali a pomáhali. Akurát na mňa doma nikto taký zlý nebol,“ hovorí so smiechom.

Topky.sk v súvislosti s Marianninou divadelnou premiérou zaujímalo, či po tejto skúsenosti nerozmýšľa nad tým, že zavesí moderovanie na klinec. „Je pravda, že po niekoľkých rokoch to už nie je také objavné. Napriek tomu má pre mňa moderovanie aj naďalej svoje čaro,“ znelo z jej úst. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu