Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Maturant Bezdeda: Spolužiaci za mňa píšu poznámky

Zvládne školské povinnosti spolu so súťažou, alebo skúšku z dospelosti odsunie na neskorší termín? Zobraziť galériu (17)
Zvládne školské povinnosti spolu so súťažou, alebo skúšku z dospelosti odsunie na neskorší termín?

BRATISLAVA - Tomášovi Bezdedovi (19) sa v týchto dňoch veru ťažko spáva. Blíži sa termín jeho maturitných skúšok a on sa okrem toho musí denne venovať aj náročným prípravám na finálové večery SuperStar.

Mladý idol slovenských teenageriek si verí: "Maturovať budem v riadnom termíne. Spolužiaci mi pomáhajú, píšu mi poznámky. Maturitu však za mňa nikto neurobí, musím sa s tým popasovať sám."

Jeho odhodlanie je síce chvályhodné, ale zvládnuť vystupovanie na finálových večeroch, absolvovať Supertour a potom ešte zmaturovať nie je hračka! Hoci mu vedenie Strednej poľnohospodárskej školy v Žiline ponúklo možnosť náhradného termínu maturít v septembri, Tomáš ho hrdinsky odmietol.

"Budem sa učiť vo dne, v noci," odkazuje všetkým, ktorí mu neveria. Rozhodol sa preto bojovať a jeho túžba po víťazstve je veľká. Ktorá je však väčšia? Tá po triumfe v najsledovanejšej šou na Slovensku, alebo tá po víťazstve nad samým sebou?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu