Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bezdedovci: Tomáš sa nepretvaruje

Tomáš Bezdeda Zobraziť galériu (19)
Tomáš Bezdeda

BRATISLAVA/ŽILINA - Tomáš Bezdeda (19) sa na dobrého chlapca nehrá. On taký je. Sú o tom presvedčení jeho mama Iveta aj otec Matej.

Zhodli sa na tom aj v našom seriáli Máme doma SuperStar. Pravidlo: "Tichá voda brehy myje," sa v prípade miláčika slovenských dievčat zatiaľ nepotvrdilo, hoci v duete s rebelantom Miklom mierny Bezdeda dobre utajené rožky trošku vystrčil.

"Súťaž ho určite nezmení," veria rodičia o jednom z najobľúbenejších finalistov veľkej televíznej šou. Iveta a Matej Bezdedovci pracujú v Žiline ako živnostníci a svojich dvoch synov Tomáša (19) a Mateja (15) držia nakrátko.

"Nikdy nerobil hlúposti. Bol vždy poslušný," hovorí spokojná mama o staršom synovi Tomášovi, študentovi gymnázia. "Vždy sme mali doma zavedené pravidlá. Aj keď chodil von, nemohol sa flákať dlho do noci," priznáva. Na druhej strane si zásadoví rodičia Bezdedovci myslia, že ich deti sú dosť samostatné.

"Pokiaľ má Tomáš problém, väčšinou si ho rieši sám. Je dosť samostatný, no zároveň niekedy precitlivený. Má dobré srdiečko," hovorí Iveta Bezdedová o svojom hviezdnom potomkovi, s ktorým nikdy neboli vážnejšie problémy. Do bodky sa usiloval plniť si školské povinnosti, vždy mal rád poriadok, hoci upratovať sa mu ako väčšine chlapcov nikdy nechcelo, a svojou zručnosťou je pre rodinu nenahraditeľný. "Keď treba niečo opraviť, spoľahneme sa na Tomáša," smeje sa Iveta Bezdedová.

Hoci Tomáša podľa rodičov odmalička ťahalo k hudbe, jeho detským snom bolo stať sa policajtom. Ukazuje sa, že zatiaľ v jeho živote víťazí hudba. Tomášovo pôsobenie v SuperStar považuje celá rodina za veľký úspech. "Veľmi mu držíme palce," priznávajú hrdí rodičia. Sú presvedčení, že ich syn si divákov získava svojou jednoduchosťou a skromnosťou.

"Celá rodina však fandíme každému jednému finalistovi. Šťastie je v tejto súťaži vrtkavé a nikdy nemôžete vedieť, kto vypadne. Pevne však veríme, že náš syn sa dostane čo najďalej," dodávajú spoločne manželia Bezdedovci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu