Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tomáš Bezdeda: Ženy ma chcú do postele!

Tomáš Bezdeda Zobraziť galériu (17)
Tomáš Bezdeda

ŽILINA - Finalistovi SuperStar Tomášovi Bezdedovi (19) sa ženy doslova "tlačia" do postele. Odkedy sa tento sympatický mladík zo Žiliny objavil začiatkom januára v semifinálovom kole speváckej megašou Slovenskej televízie, jeho mobilný telefón neustále zapĺňajú textové správy od obdivovateliek. Tie sú ochotné za jedinú vášnivú noc s ním urobiť čokoľvek.

"Chcem ťa pretiahnuť," napísala mu jedna z nich. Za necelé tri mesiace dostal Tošo celkovo 320 ponúk na sex. A boli medzi nimi aj poriadne tvrdé výzvy...

Približne 90 dní uplynulo od semifinálového kola, v ktorom Tošo postúpil do finále spolu s Petrom Končekom. Nasledovala výrazná zmena imidžu, keď mladého Žilinčana zmenili stylisti na nepoznanie. Nový účes a módne oblečenie urobili z nenápadného chlapca hviezdu. Tomáš vtedy ani netušil, čo všetko so sebou prináša sláva...

Až postupom času, keď jeho mobilný telefón prijímal denne desiatky esemesiek a neustále vyzváňal, si začal vážiť hodnotu života v ústraní. Šokovali ho najmä esemesky žien, ktoré sa s ním chceli milovať. "Bolo ich veľa, približne 320. Väčšinou išlo o také skryté návrhy," prezrádza. "Jedna slečna bývajúca neďaleko mňa mi napísala, že ma chce ,pretiahnuť`. Rýchlo som jej správu vymazal a pomyslel som si svoje. Radšej som na tú ponuku nereagoval. Spomínam si ešte aj na 25-ročnú ženu, tá mi napísala: Čo tak dať si nejaký sex s čerstvou dvadsaťpäťkou?" rozpráva s úsmevom jeden zo štvorice finalistov megašou.

Nával erotických esemesiek prinútil Tomáša zmeniť si číslo mobilného telefónu už dva razy. Po týchto zásahoch sa jeho život aspoň na chvíľu upokojil. "Teraz mám na určitý čas pokoj. Ja si vážim všetkých fanúšikov, pokiaľ sú slušní," zdôrazňuje nádejný spevácky talent.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu