Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

STV Miklovi: V SuperStar si skončil!

Robo Mikla
Robo Mikla

BRATISLAVA - Robo stále nemal dosť a dovtedy pokúšal šťastie, až sa oň pripravil. Bývalý finalista SuperStar Robo Mikla (23) mal šancu vrátiť sa na scénu najväčšej hudobnej show na Slovensku, no nadobro o ňu prišiel.

Deň pred piatkovým finále sa v bratislavskom podniku Sparx opil na mol a pod vplyvom alkoholu natoľko vystrájal, že z klubu ho musela vyviesť ochranka. Týmto škandálom definitívne hodil za hlavu príležitosť opäť si zaspievať v speváckej súťaži s ostatnými exsúťažiacimi!

Mikla takmer tri týždne sekal dobrotu, vyhýbal sa alkoholu, zariaďoval si prenajatý byt v Bratislave a venoval sa romantickým chvíľam s priateľkou Majkou Legatovou (19). A pre pár pív neváhal toto všetko obetovať...

Vo štvrtok večer na odovzdávaní hudobných cien Brjan music sa v bratislavskom podniku Sparx opil na nepoznanie. V alkoholovom opojení vybehol na pódium, kde sa pripojil k vystúpeniu speváka Loba z Jordánska i kapely Bridge. Napodobňoval hru na kongo, k čomu si požičal barovú stoličku. Neskôr Loba vytlačil z pódia úplne, vzal si jeho mikrofón a pri speve odhodil vrchnú časť svojho oblečenia.

 Rozvášneného a značne podnapitého Roba museli z javiska ochrankári doslova odstrániť. Exfinalista SuperStar skončil na chodníku pred podnikom. "Lobo vôbec Miklu nepoznal, je však za každú srandu, a preto mu na pódiu neprekážal. Spevák skupiny Bridge mal však 40-stupňovú teplotu a neplánovaný vstup Roba nebol v tomto prípade veľmi šťastný," povedal PR manažér spomínaného vydavateľstva Martin Hanuska.

Rovnako ako zo Sparxu výstredného Roba Miklu vypoklonkovali aj zo speváckej súťaže Slovensko hľadá SuperStar. Po svojich minulých škandáloch dostal od vedenia STV šancu znovu spievať v show, ak bude triezvy. "Týmto iba potvrdil, že nedokáže svoje správanie a konanie ovládať. Dali sme mu príležitosť, no on sklamal," povedal člen manažmentu STV Branislav Zahradník na margo Robovho definitívneho vylúčenia zo SuperStar. Čo na to rebelant Mikla? "Se...m na to! Čo ich je do môjho súkromia. Ja som bol včera na generálke svieži. Keby mi dali fúkať, tak nenafúkam," tvrdil.

I keď v speváckej súťaži skončil, starosti verejnoprávnej televízii ešte zostali. Šéfovia estévečky budú musieť veľmi rýchlo rozhodnúť, čo bude s dvomi hymnami SuperStar, v ktorých spieval aj Robo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu