Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Toto otriaslo svetom: Najšokujúcejšie udalosti roku 2009!

Zbitá Rihanna a Lady Gaga s penisom Zobraziť galériu (23)
Zbitá Rihanna a Lady Gaga s penisom

LOS ANGELES - Nečakané úmrtia, sexuálne škandály či hrubé násilie! To všetko počas uplynulých 365 dní neobišlo svet filmových či hudobných hviezd. Prinášame vám prehľad udalostí, ktorými celebrity v minulom roku prekvapili najviac - na toto verejnosť tak skoro nezabudne!

Toto otriaslo svetom: Najšokujúcejšie
Zobraziť galériu (23)
Február: Zmlátená Rihanna
Dobitá na nepoznanie! Pre popovú speváčku mal začiatok roka mimoriadne trpkú príchuť. Po hádke s vtedajším priateľom Chrisom Brownom totiž okúsila jeho agresívne päste a s následkami skončila v nemocnici, kde jej personál musel ošetriť pomliaždeniny tváre na oboch stranách, natrhnutú peru, opuchnutý a krvácajúci nos. Rihanna sa po tomto incidente stiahla do mediálneho úzadia a na hudobnú scénu sa vrátila až nedávno vďaka zbrusu novému albumu Rated R. V kampani podporujúcej jeho predaj sa pasovala za novodobý sexsymbol. Ako sa zdá, jej život sa postupne vrátil do starých koľají.
Toto otriaslo svetom: Najšokujúcejšie
Zobraziť galériu (23)
Jún: Smrť Michaela Jacksona
Neuveriteľná rana pre milióny fanúšikov po celom svete! Začiatkom leta vo veku 50 rokov svet navždy opustil legendárny spevák Michael Jackson, po ktorom zostali tri maloleté deti. Tie súd neskôr zveril do opatery spevákovej matky, Katherine Jackson. Michaleova smrť rozpútala ošiaľ aj na Slovensku, keď v priebehu pár dní zmizli z pultov predajní všetky CD-nosiče s jeho hudbou. Úmrtie, ktorého príčinou bolo zlyhanie srdca, sa vyšetruje ako vražda, pričom za hlavného podozrivého polícia považuje Jacksonovho osobného lekára Conrada Murraya. Ten nedodržal štandardné postupy pri podávaní anestetík a momentálne mu hrozí pobyt za mrežami. Podľa pitevnej správy totiž spevák zomrel ako zdravý muž.
Toto otriaslo svetom: Najšokujúcejšie
Zobraziť galériu (23)
August: Lady Gaga s penisom
Kontroverzná speváčka svojim fanúšikom síce vyráža dych pomerne často, no v auguste pre nich pripravila špeciálne prekvapenie. Namiesto šialenej módnej kreácie totiž predviedla niečo, čo mnohým mužom doteraz nedá spávať - spod ultrakrátkeho outfitu jej vykukol penis! Lady Gaga k tomu povedala len toľko, že ide o absolútne prirodzenú záležitosť a nepotrebuje okolo nej robiť priveľký rozruch. Hoci je obojpohlavná, stále sa považuje za ženu. Nuž, ako sa hovorí, aj malý gašpar vie v posteli narobiť veľké divadlo. Jej bývalí partneri (aj partnerky) o tejto téme však zaryto mlčia.
Toto otriaslo svetom: Najšokujúcejšie
Zobraziť galériu (23)
 (Zdroj: SITA)
September: Smrť Patricka Swayzeho
Tento rok sa svet musel rozlúčiť aj s ďalšou legendou - hviezdou kultovej snímky Hriešny tanec - Patrickom Swayzem. Ten vo veku 57 rokov podľahol zákernej rakovine pankreasu, s ktorou bojoval rok a pol. Počas strastiplnej liečby však neprestal fajčiť a dokonca si doprial aj marihuanu. Napriek tomu, že vďaka jointom viditeľne pribral, jeho telo súboj s chorobou nakoniec vzdalo. Patrickova smrť najväčšmi zasiahla jeho manželku a životnú lásku, Lisu Niemi, ktorá namiesto honosného pohrebu rozprášila jeho popol na milovanom ranči.
Toto otriaslo svetom: Najšokujúcejšie
Zobraziť galériu (23)
December: Tiger Woods ako zvrhlý neverník
Záver roka vo svete šoubiznisu poriadne okorenil golfový šampión, keď sa prevalil jeho obrovský sexuálny škandál. Zástupy mileniek, nechránený sex, perverzné chúťky počas víkendových orgií - to všetko čokoládový športovec roky tajil pred verejnosťou aj manželkou Elin Nordegren. Tá spravodlivosť okamžite zobrala do vlastných rúk: najskôr ho zmlátila golfovou palicou a potom podala žiadosť o rozvod.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu