Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najväčšie premeny roka: Takto na sebe zamakali známe krásky!

Známe ženy, ktoré v roku 2009 podstúpili radikálnu zmenu Zobraziť galériu (16)
Známe ženy, ktoré v roku 2009 podstúpili radikálnu zmenu

LOS ANGELES - Ešte v januári z nich boli sivé myšky či bacuľky, dnes sú z nich sebavedomé ženy! Pripravili sme vám zostavu piatich dám, ktoré počas uplynulých 12-ich mesiacov nezaháľali a poriadne na svojom imidži popracovali. Uznajte sami, že ich námaha rozhodne stála za to!

Minulý rok bola predovšetkým matkou a milujúcou manželkou, ktorá podporovala kandidatúru svojej zákonnej polovičky na post amerického prezidenta. Akonáhle však Barack Obama po úspešných voľbách zasadol na svoje kreslo v Bielom dome, pribudla jej celkom nová úloha - byť reprezentatívnou prvou dámou. O tom, že Michelle Obama sa tejto výzvy chopila poctivo, niet najmenších pochýb. Mnohí módni experti ju vďaka vyberanému vkusu dnes dokonca pasujú za najštýlovejšiu manželku prezidenta v dejinách USA!

Najväčšie premeny roka: Takto
Zobraziť galériu (16)

Radikálnu zmenu k lepšiemu tento rok podstúpila aj dcéra škandalózneho rockera Ozzyho Osbournea, Kelly. Tá síce zostala pri krátkej frizúre, no čiernu farbu vymenila za blond, vďaka čomu vyzerá mladistvejšie a žiarivejšie. Najpozitívnejšiu vlnu ohlasov však zinkasovala na margo svojich kriviek. Vďaka tanečnej súťaži celebrít totiž schudla až dve konfekčné veľkosti a celé telo si krásne spevnila.

Najväčšie premeny roka: Takto
Zobraziť galériu (16)

Vďaka tancu a tvrdým tréningom sa do životnej formy tiež prepracovala latino diva Jennifer Lopez. Hoci v úvode roka ešte zápasila s popôrodnou váhou, dnes po jej slávnom pozadí niet ani stopy. Štíhla ako nikdy predtým sa zaradila medzi najsexi hollywoodske mamičky, ktoré svojou figúrou a umením pohybu fanúšikom vyrážajú dych!

Najväčšie premeny roka: Takto
Zobraziť galériu (16)

Drastickou premenou postavy si prešla aj ďalšia ikona známa svojím objemným pozadím. Kim Kardashian sa v uplynulých mesiacoch totiž kontraktom upísala k užívaniu prípravkov na chudnutie - v kombinácii s cvičením podľa jej vlastných slov dosiahla vytúžený cieľ a žiari spokojnosťou. Fotografia v bikinách, ktorú uverejnila vo svojom internetovom profile je síce prehnaná, no televízna hviezdička aj oblečená vyzerá naozaj štíhlejšie. Široké boky a hrubé nohy sú v jej prípade nateraz minulosťou, uvidíme však dokedy...

Najväčšie premeny roka: Takto
Zobraziť galériu (16)

Po kráse na jeseň zatúžila aj kontroverzná speváčka Amy Winehouse. Tá svoj životný štýl síce nijako nezmenila, no investovala do svojich pŕs, ktoré sa momentálne pýšia veľkosťou košíkov D. Či sa takýto zákrok v jej prípade naozaj vyplatil, je však trochu otázne. Amy je totiž so svojimi vnadami taká spokojná, že ich vystavuje pri každej príležitosti. Pri jej imidži feťáčky ale platí skôr zlaté pravidlo "menej je viac"...

Najväčšie premeny roka: Takto
Zobraziť galériu (16)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu