Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Cmorik: Požiada dnes milenku o ruku?

Peter Cmorík s priteľkou Dankou Bartekovou. Zobraziť galériu (3)
Peter Cmorík s priteľkou Dankou Bartekovou.

BRATISLAVA - Vyspovedali sme ho! Topky.sk od štvornásobného zlatého Slávika Petra Cmorika (29) zisťovali, ako je na tom s vianočnými darčekmi. Pri tejto príležitosti nás zaujímalo aj to, či si jeho priateľka - strelkyňa Danka Barteková (25), nájde pod stromčekom snubný prstienok.

Momentálne najlepší slovenský spevák Peter Cmorik, ktorý už viac ako štyri roky tvorí pár so slovenskou reprezentantkou v skeete (streľba na asfaltové holuby, pozn. red.), nedávno pre topky.sk prezradil, ako je na tom s vianočnými darčekmi. „Ešte nie sú nakúpené,“ netajil  Cmorik, ktorý sám nevie, čo by chcel nájsť pod vianočným stromčekom. „Ja si kupujem veci priebežne, takže neviem. Danka má našťastie ten dar, že vycíti, čo by som chcel. A vždy ma prekvapí,“ pochválil spevák svoju polovičku.

Topky.sk zaujímalo, či náhodou nechystá na Vianoce prekvapiť priateľku  snubným prstienkom. „Ten pod stromčekom ešte nebude. Túto tému neriešime. Je nám dobre tak, ako to je. Vychutnávame si jeden druhého a tešíme sa jeden z druhého. Či budeme mať nejaký papier, alebo prsteň, to nie je dôležité,“ povedal Peter, ktorý svadbu evidentne v blízkej budúcnosti neplánuje.

Sledujte TOPKY TV: Cmorik rozpráva o darčekoch aj o snubnom prstienku pre priateľku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu