Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Jandová, Mareš a Koller zháňali darčeky v Bratislave

Leoš Mareš a Marta Jandová Zobraziť galériu (6)
Leoš Mareš a Marta Jandová (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Vianočné darčeky na Slovensku zháňali aj viaceré české celebrity, napríklad speváčka Marta Jandová, moderátor Leoš Mareš či muzikant David Koller. Kým niektorí prišli zo zvedavosti, iných do Bratislavy zaviedli pracovné povinnosti. Jandová s Marešom tvrdili, že v obchodoch našli aj niečo iné, ako doma.

"Mám pár voľných dní, tak som to chcel využiť a skúsim tu niečo nájsť, čo u nás nemajú," povedal Koller. "Možno v tej záplave čínskeho tovaru bude niečo iného než u nás," dodal s úsmevom. Kupovanie darčekov tesne pred Vianocami je podľa neho rizikom, pretože v zhone pod tlakom reklamy môže človek doniesť domov aj to, čo nechcel. Záujem mal pritom o hvezdársky ďalekohľad a rozprávkové knižky a DVD.

Práca zaviedla do Bratislavy moderátora televíznej súťaže Česko Slovenská SuperStar Leoša Mareša a porotkyňu Martu Jandovú. Na nákupy využili pár voľných chvíľ medzi nakrúcaním súťaže.

"Mám už odtiaľto pár vianočných darčekov a som hrozne rada, pretože som to v Prahe absolútne nestíhala," prezradila. Podobne ako Koller aj dcéra lídra viac než štyri desiatky rokov populárnej českej kapely Olympic si chcela zadovážiť niečo originálne. Vyhliadla si preto obchodík v historickom centre. Jandová totiž pred bežnými darmi, ako napríklad oblečenie, uprednostňuje jedinečné výrobky. "Radšej dám niečo, čo niekto urobil, nejaký kúsok, čo nemá obdoby," dodala.

Mareš zase prehľadával hračkárstva, aby mohol prekvapiť svojich synov. "Ja už to poznám naspamäť, tie mašinky, autíčka sú veľmi podobné, takže tu som videl niečo iného, čo samozrejme som ocenil," poznamenal. Populárneho moderátora by zase najviac potešilo, keby si našiel pod stromčekom lístky do Divadla Járy Cimrmana, ktoré je vraj stále beznádejne vypredané. "Vždy to rozhlásim do nejakého rozhovoru, hovorím to aj do rádia a všetci mi kúpia DVD a nikto mi nezoženie lístky," posťažoval sa.

David Koller si na Vianoce želá hlavne pokoj a to vraj aj od jedla. V Bratislave však neodolal vianočným trhom so špecialitami ako mastené lokše, kapustnica, cigánska. Do Jandovej plánov na "papučové" Vianoce so zdobením stromčeka a vypekaním zasiahne ešte turné s jej kapelou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu