Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Nenalíčená Jandová: Zo sexi dračice šedá myška!

Marta Jandová Zobraziť galériu (8)
Marta Jandová

BRATISLAVA – Aj ona má svoje horšie dni! Dôkazom sú fotografie, na ktorých je porotkyňa Česko Slovenskej SuperStar Marta Jandová (36) takmer nenalíčená, doobliekaná a s nasrdeným výrazom v tvári. A to v jej prípade rozhodne nebýva zvykom!

Nedávno bola Marta hosťom istého rádia. Ako sa však zdá na našich záberoch, zrejme vtedy mala jeden zo  svojich horších dní! Inokedy usmievavá porotkyňa sa totiž netvárila najšťastnejšie a bola skúpa na úsmevy.

Vyzerá to tak, že nielen finalisti speváckej šou, ale samotná Marta, by už asi potrebovali oddych. Bledá tvár, vačky pod očami, pár nových vrások... aj to sú príznaky jej vyťaženosti, ktorá je spôsobená najmä Česko Slovenskou SuperStar. Pred kamerami sa to všetko zakryje za výrazný mejkap, vďaka čomu vyniknú jej „mačacie oči.“ Tie však tentokrát nežiarili tak ako inokedy!

Pozornosť neupútala speváčka ani oblečením. Stále vyzývavá rockerka, ktorá sa na prenosoch nebráni dráždivým outfitom a provokujúcemu dekoltu, sa pre zmenu zababušila. K športovej mikine si nastokla na hlavu hrubú čapicu. Snáď dobije potrebnú energiu počas blížiacich sa sviatkov. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu