Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

David, máš sa na čo tešiť - Victoria ti urobí roztlieskavačku... V posteli!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (9)
Victoria Beckham

LOS ANGELES - Cíti hrozbu alebo len stelesňuje dokonalú manželku? Po tom, čo bol David Beckham (34) dvakrát prichytený paparazzmi, ako na basketbalových zápasoch pokukuje po roztlieskavačkách, jeho drahá polovička sa rozhodla urobiť mu rovnakú šou priamo v spálni - so všetkým, čo k tomu patrí!

Známy anglický futbalista upreným pohľadom hodnotil zadky mladých roztlieskavačiek ešte počas svojho pobytu v Amerike. V apríli na zápasy domáceho tímu LA Lakers zavítal viackrát, no zakaždým ho viac ako samotná hra fascinovali sexi dievčatá v odvážnych kostýmoch z lykry. Victoria preto nič nenechala na náhodu a vyrazila na nákupy s jediným cieľom - zohnať na vlas rovnaký kostým.

Módna ikona sa tento týždeň objavila v jednom z obchodov v Beverly Hills a obrátila sa na personál s požiadavkou o kostým roztlieskavačky. Podľa predavačiek bola vraj úplne očarujúca a veľmi zábavná, no spočiatku sa cítila veľmi neisto. Dokonca si všetci naokolo mysleli, že si z nich len uťahuje - pri vysvetľovaní svojej požiadavky sa vraj neuveriteľne chichotala.

"Pýtala sa, či by sme pre ňu mohli nájsť klasický americký kostým, no dodala, že by mal byť veľmi vkusný... Vlastne, ten najvkusnejší, aký sa dá zohnať. Trvala tiež na tom, že chce aj pompóny," prezradil zdroj priamo z predajne.

Ktovie, akú choreografiu si Victoria so svojou šťavnatou výbavou nakoniec pripraví. Isté však je, že takéto posteľové korenie nenechá Davida chladným. Žeby toto všetko predchádzalo dievčatku, po ktorom obaja tak veľmi túžia?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu