Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Prichytená Ďurianová: Z Marianny chudobná Popoluška!

Marianna Ďurianová prichádza na divadelnú skúšku Zobraziť galériu (5)
Marianna Ďurianová prichádza na divadelnú skúšku

BRATISLAVA – Tak predsa jej to vyšlo! Markizáckej moderátorke Marianne Ďurianovej (32) sa splnil sen. Topky.sk vypátrali, že plavovláska stvárni hlavnú úlohu v divadelnom predstavení Popoluška.

Z televíznych novín do divadla! Tvár markizáckeho spravodajstva sme včera večer pristihli, ako vchádza do bratislavského divadla Meteorit. To je už zhruba mesiac jej prechodným pracoviskom. Nacvičuje tam totiž predstavenie Popoluška, v ktorom stvárni hlavnú rolu.

„Zo strany divadla som dostala ponuku na účinkovanie v predstavení pre deti. Po mojom zvážení a komunikácii s vedením televízie Markíza som sa ju rozhodla prijať,“ povedala nám Marianna Ďurianová. Ako podotkla, v Záhorskej Bystrici s tým nebol problém. „Moju prácu v televízii to nijako neovplyvní. Preto nie je dôvod, aby to niekomu prekážalo,“ vysvetľuje.

Plavovláska tiež argumentuje tým, že sa „divadelné predstavenia konajú zväčša v dopoludňajších hodinách, pričom sa harmonogram vystúpení neprekrýva s jej službami v televíznych novinách.“

V súvislosti s jej novým angažmánom nás tiež zaujímalo, či sa tejto ponuke potešila. „Samozrejme. Koho by milo neprekvapilo, keby dostal možnosť stvárniť takúto milú postavu, akou je Popoluška,“ nadchýna sa Marianna, ktorá má pred rolou rešpekt. „Rozprávku mám síce dokonale napozeranú už z detstva, no nebude to pre mňa po hereckej stránke jednoduché. Predsa len je to iná poloha, než tá moderátorská, na ktorú som zvyknutá. Verím však, že si detičky Popolušku v mojom podaní obľúbia,“ dúfa Ďurianová. Premiéra je naplánovaná na začiatok decembra.

V prípade tejto rozprávkovej postavy to bude vôbec prvýkrát, kedy si Marianna zahrá hlavnú úlohu. V minulosti sa pokúšala získať ústrednú rolu v muzikáli Producenti. Z toho nakoniec zišlo. Priestor však dostala v jednej epizóde markizáckeho seriálu Ordinácia v ružovej záhrade, kde sa predviedla ako letuška.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu