Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Schudnutá Ďurianová: Takto vyzerá moderátorka bez podprsenky!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (5)
Marianna Ďurianová

BRATISLAVA – Bola hviezdou večera! Moderátorka Marianna Ďurianová (32) sa v stredu večer v bratislavskom hoteli predviedla v roli modelky. A hoci mali pohľady prítomných hostí smerovať na kožuchy, ktoré predvádzala, nebolo tomu vždy tak. Najmä pozornosť pánov sa totiž upriamila na jej dekolt. Dôvod? Pod šatami nemala spodnú bielizeň.

Krásne upravená, nalíčená a učesaná sa Mariana Ďurianová predviedla ako patrónka prehliadky kožuchov. Viacerí prítomní hostia si však okrem teplých kabátov všimli, že blondínka má pod nimi šaty bez podprsenky. Musíme však podotknúť, že hoci markizácka moderátorka spravodajstva bola bez spodnej bielizne, nič viac vidieť nebolo.

Šaty s ramienkami, ako aj bez nich, Marianne držali na svojom mieste a dokonca jej róby ani nepresvitali. Ako sa zdá, Ďurianová si na outfity dala tentokrát dobrý pozor a žiadne faux pas sa nekonalo. Ani pri odvážnych žltých šatách, ktoré odhaľovali jej výstrih a ramená.

Okrem vyzývavých outfitov si topky.sk všimli, že Ďurianová má o nejaké to kilo menej. Dokonca aj jej kamarátka a hovorkyňa televízie Markíza Oľga Dúbravská nám to priznala: „Že?! Opäť schudla! Za chvíľu z nej bude anorektička!,“ s humorom povedala plavovláska.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu