Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Müllerovej trapasy na pódiu: Najskôr padala, potom trepala!

Soňa Müllerová takmer spadla z pódia. Zobraziť galériu (37)
Soňa Müllerová takmer spadla z pódia.

BRATISLAVA - Pošmykli sa jej nielen nohy, ale istým spôsobom aj jazyk! Soňa Müllerová (48) sa spolu s ďalšími štyrmi známymi osobnosťami predviedla na móle počas včerajšej módnej prehliadky. Moderátorka nezaujala v pondelkový večer iba krásnymi šatami, ale aj menšími trapasmi. Najskôr totiž takmer spadla z pódia a potom púšťala z úst jednu perlu za druhou.

Na včerajšej módnej prehliadke sa na móle objavili vo večerných róbach okrem modeliek aj známe tváre nášho šoubiznisu. Išlo o dámy, ktoré mali tú česť a v minulosti sprevádzali hostí  najprestížnejšou spoločenskou udalosťou roka - Plesom v Opere. Dôvod, že sa objavili na pódiu práve ony, bol ten, že módnu šou organizovala tá istá spoločnosť, ktorá zastrešuje aj spomínaný ples.

V úlohe modeliek sme teda mohli vidieť Jarmilu Lajčákovú Hargašovú, Alenu Heribanovú, Ivetu Malachovskú, Zdenu Studenkovú, či Soňu Müllerovú. A práve ona sa počas večera blysla hneď niekoľkými menšími trapasmi. Sériu faux pas odštartovala tým, že sa pošmykla na predvádzacom móle, zabalansovala a takmer spadla z pódia. Našťastie sa však Soňa "nezrúbala" a odkráčala s úsmevom na perách. Jej výstup však pôsobil komicky. Tento menší prešľap však nebol jediný, ktorý moderátorka včera predviedla.

"Zahviezdila" aj v rozhovore, ktorý s ňou viedol na móle moderátor večera - Peter Šarkan Novák. Keď sa jej spýtal, ako sa cíti v roli modelky, odvetila sebavedomo: „Musím povedať, že som dnes asi najhodnotnejšou ženou večera.“ Sálou v tom momente preleteli ironické poznámky. Müllerová však našťastie hneď zachránila situáciu a dodala: „Pretože toto, čo mám na krku, má hodnotu 45 tisíc Eur (cca 1 350 000 SK).“ Prstom pritom ukazovala na nádherný náhrdelník.

V ten večer to však v "perlení" z jej strany nebolo všetko. Šarkan totiž nezaháľal a spýtal sa vedľa stojacej módnej návrhárky Andrey Paldan, aké to bolo šiť šaty na Soňu Müllerovú. Tá odvetila, že príjemné. Na jej vyjadrenie zareagovala známa ryšavka slovami: „No musím priznať, že som mala celebritné maniere.“ Ako sa zdá, Soni Müllerovej v pondelok večer sebavedomie rozhodne nechýbalo, keďže sa "skromne" pasovala do pozície hviezdy. 

 

Inšpirujte sa modelmi pre tohtoročnú plesovú sezónu. Kliknite SEM!

 

 Sledujte TOPKY TV: Módna prehliadka a balancovanie Müllerovej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu