Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hajdu, Müllerová, Vadkerti: Návraty na obrazovku

Soňa sa na obrazovke objaví po 3 mesiacoch. Zobraziť galériu (18)
Soňa sa na obrazovke objaví po 3 mesiacoch. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Tohtoročnú jeseň si ako ideálny čas na návrat na televíznu obrazovku zvolili hneď tri moderátorky. Pred kamerou sa po dlhšej odmlke opäť objaví Soňa Müllerová (45), Andrea Vadkerti (34) a dokonca aj Zuzana Hajdu (32).

Po štvrťročnej odmlke sa na obrazovke TV JOJ objaví Soňa Müllerová (45) a jej Skutočné príbehy. „Po troch mesiacoch som oddýchnutá a plná očakávaní,“ prezrádza známa tvár, ktorá je na návraty po dlhšej dobe už zvyknutá. „Počas voľna som už premýšľala nad prácou, akých hostí si pozvem, aké témy vyberieme,“ dodáva.

Hajdu, Müllerová, Vadkerti: Návraty
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: Nový Čas)
Rovnako plná očakávaní je aj Zuzana Hajdu (32), ktorá však nemá namierené do slovenskej, ale do kanadskej internetovej televízie TV SEDNA Europe. „Reportáže sa budú robiť na Slovensku a vysielať sa bude v Kanade, keďže však zatiaľ nemáme doriešené niektoré veci, nebudem viac prezrádzať,“ hovorí Zuzana, ktorá pred nástupom musí najprv vycestovať do Kanady. „Áno, všetci pôjdeme na stáž do Toronta,“ teší sa blondínka.




Hajdu, Müllerová, Vadkerti: Návraty
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: Nový Čas)
Práve v týchto dňoch si na televízne prostredie zvyká aj Andrea Vadkerti (34), ktorá sa na obrazovku teší po materskej dovolenke už ako dvojnásobná mamička. Po niekoľkých pracovných ponukách z rôznych oblastí Andrea uprednostnila talkshow Ľudia na jednotku v STV.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu