Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

AUDIO Spojili sme sa s Mojsejovým synom: Zachoval sa zbabelo!

Braňo Mojsej Zobraziť galériu (11)
Braňo Mojsej

KOŠICE/BRATISLAVA – Slopať s ním vedel, znášať následky už nechce! Mojsejov (42) syn Braňo (18) absolvoval so svojím otcom pred niekoľkými dňami alkoholový záťah. Výsledok? Bývalý hudobník skončil na psychiatrii a jeho syn vopchal pred problémami hlavu do piesku!

Za tým, že na Okresnom súde v Košiciach leží žiadosť o rozvod manželov Mojsejovcov, nie je iba Braňov alkoholový exces. Ten bol zrejme už iba vyvrcholením dlhodobých nezhôd manželského páru. Najznámejší obyvateľ košického Pereša sa vyjadril, že to vo vzťahu s manželkou Norou začalo škrípať zhruba pred rokom.

Príčinou mali byť podľa jeho slov peniaze. Konkrétne honorár za účinkovanie v televízii, ktorý vraj manželka vybrala z účtu a skryla pred ním. To však Nora popiera. Braňo následne začal komunikovať o svojich problémoch s alternatívnymi liečiteľmi a vešticami. Tie ho podľa Mojsejovej slov dohnali do stavu, v akom sa momentálne nachádza. Príčinou hľadania útechy v alkohole bol však zrejme aj jeho syn. Nora vraj mužovi zakazovala, aby sa spolu stretávali alebo mu kupoval oblečenie.

„Nikdy som netvrdila, že mám s jeho synom vrelý vzťah. No nenamietala som, ak s ním chcel tráviť čas v rámci vyživovacej povinnosti. To, že ho za mojim chrbtom dotoval, som však nevedela,“ povedala pre topky.sk Nora, ktorá otvorene priznala, že by s financovaním Braňovho syna zo spoločných peňazí nesúhlasila. „A prečo by som mala? Mám na toho fagana vlastný názor. Mal možnosť ukázať svoj vzťah k otcovi, keď spolu chľastali. Ako sa zachoval? Nechal ho opitého tak. Starať som sa musela ja. Dokonca nebol ochotný zaviezť mu čisté veci na psychiatriu s autom, ktoré mu Braňo zafinancoval,“ rozhorčuje sa košická podnikateľka.

Topky.sk sa v súvislosti so vzniknutou situáciou skontaktovali s Mojsejovým synom. Zaujímalo nás, aký má na celú vec pohľad on. Chceli sme vedieť viac o jeho vzťahu k otcovi. Plánovali sme zistiť, či je pravdou, že sa nesmeli stretávať. A tiež, či sa bojí o otcov život. „Zavolajte mi neskôr,“ odbil nás hneď potom, ako sme sa mu včera predstavili do telefónu. Ozvali sme sa mu teda o dve hodiny s tým, že mu dáme autorizovať rozhovor. „Nebudem sa vyjadrovať. Keby niečo, tak vás skontaktujem. Mobilné číslo na vás mám. Ďakujem zatiaľ,“ vopchal pred problémami hlavu do piesku. Rozhodol sa zvoliť jednoduchšiu cestu. K celému problému sa postavil tak, že odmieta komunikovať.

AUDIO: Syn Braňa Mojseja Braňo odmieta komunikovať.



mojsej mlady


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu