Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mojseja našli v bezvedomí: Museli ho zachraňovať!

Nora Mojsejová a Braňo Mojsej Zobraziť galériu (6)
Nora Mojsejová a Braňo Mojsej

TATRANSKA LOMNICA - Vyzerá to s ním zle! Ako sme na topkách v piatok informovali, Braňo Mojsej (42) zdrhol z psychiatrie v Košiciach. Manželke vzal auto a celý víkend sa opíjal. V nedeľu ho našli v bezvedomí v apartmáne v Tatranskej Lomnici.

Celý čas v liehu. Presne tak strávil Braňo Mojsej uplynulých 48 hodín. Po tom, ako v piatok poobede zobral manželke auto a odišiel s kamarátmi z Pereša, neodlepil od úst fľašu s alkoholom. "Našli ho ležať na zemi v bezvedomí. Podľa mojich posledných informácií sa už prebral a komunikuje. Alkohol kombinoval s liekmi. Previezli ho sanitkou naspäť do nemocnice v Košiciach. Vedela som, že to takto skončí, ale nikto ma nepočúval," povedala pre topky.sk Nora Mojsejová.

Košickú podnikateľku rozčúlilo to, že "mi v piatok v zariadení povedali, že je v poriadku a nemôžu ho tam držať. Celý čas chľastal a takto to dopadlo." Vo Fakultnej nemocnici L. Pasteura čakala Mojseja detoxikácia. "Dúfam, že teraz každý pochopil, že sa musí liečiť. Ak si chce zachrániť život," uzavrela Nora.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu