Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Panika na koncerte SuperStar: Ľuďom išlo o život!

SuperStarovský ošiaľ Zobraziť galériu (4)
SuperStarovský ošiaľ

PRAHA – Šialenstvo! Takto jednoducho by sa dal definovať humbug, ktorý vypukol okolo finalistov Česko Slovenskej SuperStar. Utorková autogramiáda spojená s koncertom je toho dôkazom. Dokonca musela počas tejto akcie zasahovať záchranná služba.

Obchodné centrum Chodov v Prahe zaplavilo v utorok kvantum ľudí. Obdivovatelia mladých talentov sa prišli pozrieť na svoje idoly zo speváckej súťaže. Dobrú náladu však po chvíli prerušila dráma. Fanúšičky vrieskali a tlačili sa k pódiu, aby boli bližšie k superstaristom. Masa ľudí spôsobila, že niektoré dievčatá nemali dostatok vzduchu. Natlačené jedna na druhej omdlievali a kolabovali. Rozbláznený dav ich pritom mohol pokojne ušliapať. Našťastie sa však v tomto prípade nikomu nestalo nič vážne. Na miesto však museli byť privolané sanitky, ktoré odviezli do nemocnice niekoľko desiatok ľudí s poraneniami hrudníka a nôh.

Takýto rozruch vyvolávajú speváci na každom kroku. Dokonca aj počas priamych prenosoch je problematické udržať kontrolu nad rozvášneným davom. Mladí „násťroční“ vrieskajú ako o dušu a snažia sa rukami dotknúť svojich obľúbencov. Organizátori by preto nemali brať podobné akcie na ľahkú váhu. Jedným z riešení je sprísnenie bezpečnostných podmienok. Aby sa náhodou nestalo tragické nešťastie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu