Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Labilný Bendig: Chce to odbornú pomoc!

Jan Bendig stres očividne nezvláda Zobraziť galériu (17)
Jan Bendig stres očividne nezvláda

BRATISLAVA – Stále reve! Pondelkové rozhodnutia v Česko Slovenskej SuperStar sú plné napätia. Každý týždeň totiž opúšťa súťaž niektorý z finalistov. Český spevák Jan Bendig (15) tieto stresové situácie nezvláda. Zosypáva sa so železnou pravidelnosťou.

O tom, že tento rodák z Hradca Králové je extrémne citlivý, niet pochýb. Pri vyraďovaní ho vidno so slzami v očiach, vystrašeným pohľadom a triaškou na celom tele. Keď zaznie definitívny verdikt, Jano sa celý zronený vrhne do náručia najbližšie stojaceho človeka a je problém ho utíšiť. Ak to takto pôjde ďalej, môže si začínajúci spevák privodiť psychické problémy.

Topky.sk zaujímal názor odborníka. Čo na to psychiatrička? „O umelcoch sa vie, že sú vo svojich emóciách odlišní od bežných ľudí,“ povedala Daniela Caisová, pričom narážala na Bendigove prehnané reakcie. „Zvlášť v tomto veku sú samozrejmosťou. Finalisti náhle vstúpili do sveta dospelých. A to zmení život každému,“ dodala.

Odborníčky sme sa spýtali aj na to, či by Janovi odporučila konzultácie so psychológom. „Isteže. Pomoc odborníka v pravú chvíľu je na nezaplatenie. Závisí aj od toho, či si to aj on sám bude priať,“ uzavrela. Uvidíme, ako bude Bendig zvládať dnešné vyraďovanie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu