Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Jaroš a Humeňanská: Tento ich nový klip patrí k najdrahším v histórii!

Petra Humeňanská a Miro Jaroš Zobraziť galériu (12)
Petra Humeňanská a Miro Jaroš

BRATISLAVA – Exkluzívna premiéra! Topky.sk vám prinášajú ako prvé nový klip Mira Jaroša a Petry Humeňanskej k piesni Na dne mora. Pozrite sa, ako vyzerá jedno z historicky najdrahších slovenských videí ku skladbe.

Na klipe pracoval viac ako 30 členný štáb. Video vznikalo pomocou výnimočnej technológie, ktorá bola použitá pri hollywoodskych filmových trhákoch ako Sin City či Hviezdne vojny. Cieľom špeciálnych efektov bolo vytvoriť dojem, že sa dej odohráva v podvodnom svete. Z tohto dôvodu boli v klipe použité aj mušle a kamene z Chorvátska, ktoré priviezol kamión.

„Bolo celkom zábavné sledovať, ako sme ich potom vynášali na prvé poschodie priestoru, kde sa klip točil. Na obraze to vyzeralo ako skutočné morské dno,“ priblížil vznik videa Miro Jaroš. V klipe môžeme okrem neho a Petry Humeňanskej vidieť aj afrického perkusionistu, huslistu, či klavírneho virtuóza.

Ak zrátame všetky náklady spojené s tvorbou tohto diela, môžeme klip pokojne zaradiť medzi najdrahšie a najdokonalejšie klipy na Slovensku. „Jeho hodnota stúpa najmä kvôli špeciálnym technológiám, ktoré u nás na prípravu videoklipu nikto nepoužil. Pri štandardných svetových filmoch a televíznych spotoch sú celkom bežné,“ vysvetlil topkám režisér klipu Martin Hudák. Konkrétnu cenu však uviesť nechcel.



Exkluzívna premiéra: Miro Jaroš a Petra Humeňanská - Na dne mora



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu