Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna 16-ka pózovala nahá: Za tieto fotky ju šikanovali!

Mladučká Ella pózuje úplne nahá Zobraziť galériu (3)
Mladučká Ella pózuje úplne nahá

SYDNEY - "Oblečená" len do písmen! Tak sa na obálke istého magazínu pretŕčala začínajúca modelka Ella Rose Corby, ktorej sa šťavnaté zábery poriadne vypomstili. Úplne nahá 16-ka bola totiž tŕňom v oku svojich školopovinných rovesníčok - tie vraj morálku okamžite zobrali do vlastných rúk!

Ella je atraktívna mladá brunetka, ktorá v tínedžerskom veku zatúžila po kariére vo svete modelingu. Zúčastnila sa preto súťaže časopisu Stab hľadajúceho nové tváre a talenty. V tej sa jej podarilo zvíťaziť a ako výhru si odniesla možnosť pózovať na titulnej strane vrátene zmluvy s modelingovou agentúrou Chic Management. To však ešte netušila, že svoj triumf nakoniec trpko oľutuje.

Školáčku totiž pre obálku časopisu Stab nafotili v Evinom rúchu, pričom jej pokožku pomaľovali čiernymi a červenými písmenami. Hoci si Ella prsia prekrýva rukou a rozkrok schovala za prekríženú nohu, takéto pikantné zábery ihneď vyvolali obrovské pobúrenie. Rodina je v šoku, kritici sú zhrození, a čo je najhoršie - rovesníci sú k úbohému dievčaťu viac ako nepríjemní!

"Stretáva sa u ostatných dievčat v jej veku so šikanovaním," potvrdila Kathy Ward, hovorkyňa zastupujúcej agentúry. Tá vzniknuté fotografie takisto označila za absolútne nevhodné, no spoločnosť založenú v roku 1993 bránila týmito slovami: "Nikdy by sme nedovolili, aby fotenie zašlo tak ďaleko. Nikto to však s nami nekonzultoval, ani sme nevedeli, že fotenie už prebehlo."

Chyba tak zrejme nastala u rodičov, ktorí sa na kontroverznej zákazke dohodli priamo s vedením magazínu. Agentúra im v tejto chvíli preto pomôcť síce nemôže, no Elle odkazuje, aby sa nikam neponáhľala. Na žiaru reflektorov v Sydney má ešte množstvo času - preskočiť tento postupný proces naberania skúseností by sa jej totiž nemusel vyplatiť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu