Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Misska Mendrejová provokuje: Takto otrčila sexi zadoček!

Denisa Mendrejová a jej sexi pozadie Zobraziť galériu (8)
Denisa Mendrejová a jej sexi pozadie

BRATISLAVA – Dlhé nohy a vyšpúlená riťka! Víťazka tohtoročnej súťaže Miss Universe SR Denisa Mendrejová (23) odhalila svoje zvodné pozadie. Čo ju k tomu viedlo?

Ukážkové krivky si nechala Denisa „zvečniť“ na titulnú stranu novej knihy s názvom Dekameron v tangáčoch. Príbeh na jej stránkach opisuje historky piatich mladých dievčat, ktoré si počas spoločného výletu vymieňajú pikantné skúsenosti zo života. Samozrejme, nechýba ani téma „muži“, pre ktorých by mohol byť dráždivý obal diela lákadlom.

„Fotenie bolo veľmi príjemné a zábavné. Ponuku som dostala od autorky Zuzany Olešovej, ktorá je moja dobrá kamarátka,“ priblížila nám vznik pikantných záberov Denisa.

„Prišlo mi to ako vtipný nápad. Veď nie každý môže mať zadok na titulnej strane nejakej knihy. Som človek, ktorý je za každú srandu. Tak som si nakoniec povedala, že prečo nie,“ smeje sa držiteľka titulu Miss Universe SR 2009.

Plavovláska predviedla bez problémov svoj zadoček aj preto, že sa za neho rozhodne nemusí hanbiť. „O svoje telo sa starám pravidelným cvičením, zdravou stravou a pokožku si často natieram telovým mliekom,“ povedala kráska.

Ako v súvislosti so šteklivými zábermi ďalej dodala, viac by zo svojho tela neodhalila. „Spodná bielizeň je hranica, za ktorú by som nešla. To, že som sa nafotila v tango nohavičkách, je normálne, pretože mám s niečím podobným ako modelka skúsenosti. Podobných fotení som absolvovala niekoľko,“ vysvetlila Mendrejová, ktorá ešte nedostala ponuku od žiadneho pánskeho magazínu.

 

Telo Denisy Mendrejovej ste mohli obdivovať aj na stránkach lifestylového portálu Feminity.sk. Pozrite si jej krivky v plnej kráse. Kliknite SEM!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu