Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vypadnutého Lacha poriadne strápnili!

Denis Lacho prosiaci o možnosť ešte raz spievať. Zobraziť galériu (5)
Denis Lacho prosiaci o možnosť ešte raz spievať.

BRATISLAVA – Ostalo ich už iba päť! Česko Slovenskú SuperStar včera večer opustil šiesty najlepší interpret, ktorým bol Slovák Denis Lacho (15). Ten si v šou zaspieval poslednýkrát. Jeho odchod však sprevádzal nepríjemný trapas!

Sympatický Denis Lacho, ktorého porotca Pavol Habera označil ako najlepšieho slovenského speváka, sa včera večer rozlúčil s Česko Slovenskou SuperStar. S "vypadávajúcim" názorom divákov sa zhodovala aj štvorčlenná porota. Odborníci ho totiž tiež jednohlasne zvolili za toho, kto by mal šou opustiť. A tip im tentokrát vyšiel. Denis sa držal statočne, pretože nevyronil ani slzu. Bez váhania potvrdil, že si chce zaspievať „Labutiu pieseň.“

Po dlhšom trápnom tichu, kedy už bol slovenský finalista pripravený spievať, spustil štáb pieseň takmer v strede skladby. Začiatok jednoducho nebolo počuť a Lacho sa tak potom horko-ťažko trafil s textom do rytmu. Uznal sám, že to nie je ono a požiadal, aby mu to pustili ešte raz. „Mohli by sme ešte raz ten podklad,“ poprosil Denis štáb, na čo mu moderátorka Adela Banášova iba pritakala a dodala, že nešiel zvuk. Hoci Lachovi rozlúčka nevyšla zrejme tak, ako by si prial, ustál to a nič nedal na sebe vôbec poznať.

Topky.sk tesne po vypadnutí vyspovedali vypadnutého superstaristu. Čo nám prezradil? To sa dozviete dnes na našich stránkach.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu