Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Z Gottovej dcéry sa stala putovná trofej!

Charlotte Gottová putovala z náručia do náručia. Zobraziť galériu (11)
Charlotte Gottová putovala z náručia do náručia. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Pohadzovali si ju ako horúci zemiak! Prvorodená dcéra manželov Gottovcov Charlotte Ella (3) si spolu s mamou Ivanou (33) v nedeľu večer vychutnali Česko Slovenskú SuperStar priamo v hľadisku bratislavskej Incheby. O malú slečnu Gottovú však bol taký záujem, že ju každú chvíľu opatroval niekto iný.

Držali ju na rukách viacerí! A manželke majstra Gotta to vôbec neprekážalo. Práve naopak. Z náručia neznámej blondínky, ktorá trojročnú Charlott priniesla, putovala maličká rovno do rúk svojej sympatickej maminy. Následne spolu povzbudzovali superstaristov.

Najstaršia dcérka niekoľkonásobného českého zlatého Slávika a jeho manželky Ivany však v ten večer stíhala zamestnávať hneď viacerých ľudí okolo seba. Ocitla sa totiž aj v náruči vypadnutej finalistky Nikolety Balogovej. Dokonca sa chvíľkami ťahala k Benovi Cristovaovi. Opatrovanie  však nikomu z nich problém nerobilo.

Okrem Gottových najbližších sa prišla pozrieť na prenos aj rodinka českého moderátora Leoša Mareša - syn Kubko a manželka Monika. Tá mala svoju ratolesť celý čas na nohách a nadšene obaja povzbudzovali spevákov.

Obe mamičky sa včera večer venovali iba starším deťom. Najmladšie ratolesti pri sebe nemali. Hoci s Gottovcami prišla do Bratislavy aj mladšia dcéra Nelly Sophia (1,5), v publiku nebola. Zrejme spinkala niekde v hoteli alebo v zákulisí šou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu