Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

SuperStar: Končí Slovák Denis Lacho!

Denis Lacho Zobraziť galériu (9)
Denis Lacho

BRATISLAVA - Finále súťaže Česko Slovenská SuperStar opustí Denis Lacho, ktorý dostal za svoj nedeľný výkon od divákov na oboch stranách rieky Moravy najmenej hlasov. Po vyradení Lacha budú o titul SuperStar ďalej súperiť dvaja Slováci a traja Česi.

Hlasujúci diváci mali na výkon spevákov rovnaký názor ako štvorčlenná porota. Slovenská speváčka Dara Rolins a slovenský spevák Paľo Habera, český muzikant Ondřej Hejma a speváčka nemeckej kapely Die Happy Marta Jandová, sa zhodli, že súťaž by mal opustiť Bratislavčan Lacho. „Myslím, že je to najlepší chlapec - spevák zo Slovenska v súťaži. Už niekoľko kôl si však nevybral dobrú pesničku,“ okomentoval svoj výber porotca Paľo Habera.

V nedeľnom kole šiesti súťažiaci previedli skladby Karla Gotta, napríklad Oči sněhem zaváté, Lásko má či Včelka Mája. Gott si ich vypočul aj osobne a s porotkyňou Darou Rolins zaspieval ich spoločný hit Zvonky šťastia. Súťažiaci si tiež v nedeľu skúsili slávne duety, napríklad Don’t let the sun go down on me Georgea Michaela a Eltona Johna či Endless Love Luthera Vandrossa a Mariah Careyovej. Piate finálové kolo sledovalo viac ako 3,4 milióna divákov v Česku a na Slovensku.

Dvanástku finalistov ako prví pred mesiacom opustili Slováci Thomas Puskailer a Nikoleta Balogová. Postupne v súťaži skončili aj Paulína Ištvancová z Dolnej Krupej, Markéta Konvičková z Třinca, Leona Šenková z Přelouče a Ben Cristovao z Prahy.

Kto sa stane česko-slovenskou SuperStar, bude známe 20. decembra.

 

Viac informácií o Denisovom vypadnutí prinesieme už zajtra!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu