Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Anistonovej frajer zosmiešnil Jacksona: Vystrčil z okna "dieťa" v uteráku!

Gerard Butler imitujúci Michaela Jacksona Zobraziť galériu (3)
Gerard Butler imitujúci Michaela Jacksona

LONDÝN - Miluje čierny humor! Írsky fešák Gerard Butler (40), ktorý je v kuloároch spájaný s krásnou Jennifer Aniston (40), si na verejnosti poriadne vystrelil zo zosnulého Kráľa popu. Pred davom britských fanúšikov zopakoval nebezpečnú scénu z roku 2002, kedy Michael Jackson vystrčil z balkóna najmladšieho syna Blanketa!

Nový hollywoodsky sexsymbol rozpútal hystériu pred istým londýnskym hotelom, kde sa uprostred týždňa jeho priaznivcom vďaka desivému pohľadu na chvíľu pozastavil dych. Gerard sa totiž objavil v okne zvierajúc v rukách niečo, čo sa verne podobalo na bábätko zababušené v bielom uteráku s trčiacimi vláskami. Ako však vzápätí vysvitlo, herec držal obyčajný kvetináč a takýmto gestom si uťahoval z legendárneho speváka.

Zaujímavosťou je, že Gerard mal svoje vtipkovanie pomerne presne načasované. Michael totiž svojho vtedy osemmesačného synčeka ukázal v Berlíne 19. novembra, čiže len o deň neskôr, ako si ho herecký hrdina na siedme výročie incidentu zobral na mušku. Ale zatiaľ čo popový mág svoje konanie oľutoval a označil ho za "obrovskú chybu", Gerard sa na svojom divadielku výborne zabával - aj zo záberov je jasne vidieť, že sa usmieval od ucha k uchu.

Casanova z Írska, ktorý šarmom a charizmou dobyl Hollywood, navštívil Londýn pri príležitosti uvedenia do kín snímky Ctihodný občan. V tomto thrilleri sa blysol po boku Jamieho Foxxa v úlohe muža, ktorý sa rozhodne vziať spravodlivosť do vlastných rúk.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu