Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Kozáková z Mukatada: Na krste sexi, ale s chybičkou krásy!

Jana Kozáková z Mukatada. Zobraziť galériu (24)
Jana Kozáková z Mukatada.

BRATISLAVA – Skupina Mukatado, ktorá súťažila v slovenskej časti Eurovízie, pokrstila vo štvrtok svoj prvý album. Speváčka Janka Kozáková (26) vymenila rifle a balerínky za sexi minišaty a vysoké podpätky. A hneď bol problém na svete!

Debutový album Vo výšinách pokrstili kapele Mukatado exkluzívni hostia z Čiech – David Koller a Lenka Dusilová. Od dverí vedúcich do zákulisia pozoroval minikoncert a samotný krst aj Richard Müller.

Pri tejto príležitosti sa speváčka Mukatada Janka Kozáková doslova „nahodila“. Minišaty so strieborným leskom doplnila lodičkami s ultra vysokými podpätkami. A práve tie robia mladej speváčke problém. „Ja mám radšej tenisky. Môj stylista mi hovorí, že by som sa mala učiť chodiť na podpätkoch. Trochu mi to už aj ide, ale ešte to nie je ok a cítim, že ma bolia nohy,“ prezradila nám Janka.

Zdá sa teda, že lodičky si ponechá len na špeciálne príležitosti a na koncertoch sa radšej bude pohybovať v rifliach a nízkych balerínkach, prípadne v teniskách, ako tomu bolo počas vystúpení na Eurovízii.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu