Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

„Superotec“ Habera: Nechce sa starať o deti?!

Pavol Habera Zobraziť galériu (5)
Pavol Habera

BRATISLAVA/PRAHA – Zvláštne vyjadrenia! Daniela Peštová (38) tvrdí, že jej partner Pavol Habera (47) je skvelý otec. Zároveň však priznáva, že si čoskoro bude musieť k deťom najať opatrovateľku. No pritom Česko Slovenská Superstar o chvíľu končí a porotcovský kat by už nemal byť taký vyťažený.

Modelka Daniela Peštová v dnešnej estévečkarskej relácii Anjeli strážni porozpráva niečo aj zo svojho života s Pavlom Haberom. Dvojici sa v apríli narodil syn a jeho mama tvrdí, že Paul Henry je svojmu otcovi veľmi podobný. Dokonca prezradila aj to, že nekompromisný kat si otcovstvo užíva.

Na druhej strane však priznala, že bude k deťom potrebovať opatrovateľku. „Teraz momentálne vychovávateľku nemáme. Chcela som skúsiť, či to pôjde, pretože pracovne nie som tak vyťažená, ako som bola pred desiatimi rokmi. Takže zatiaľ sa nám to darí nejako skĺbiť, že sme schopní sa o tie deti postarať sami. Ale tým, že teraz začínam predsa trošku viac pracovať, tak to vyzerá, že asi niekoho budeme potrebovať. Zatiaľ sa zubami- nechtami tomu bránim a snažím sa, aby sme to boli iba my, ale keď sa mi to podarí, tak asi ťažko,“ prezradila.

Zaujímavé je, že Daniela spomína potrebu opatrovateľky k deťom preto, že ona začína viac pracovať. Haberovi však čoskoro skončia aktivity spojené s Česko Slovenskou SuperStar a mohol by mať teda na deti čas. Ako sa však zdá, príliš sa mu do toho nechce.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu