Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kuly si vyrazil s milenkou a synom: Malý sa túlil len k otcovi, ju ignoroval!

Spevákov syn sa túli k otcovi, Luciu ignoruje. Zobraziť galériu (5)
Spevákov syn sa túli k otcovi, Luciu ignoruje.

BRATISLAVA – Snaží sa skĺbiť minulosť so súčasnosťou! Spevák skupiny Desmod – Mário „Kuly“ Kollár (37) sa na včerajšom prenose Česko Slovenskej SuperStar objavil v spoločnosti syna Mária (8) a milenky Lucie Novákovej (18). Malý "desmoďák" si rockové hity naplno užíval. Všimli sme si však, že len v spoločnosti otca. Lucia išla bokom!

Máriovo správanie bolo neprehliadnuteľné. Po celý čas objímal otca, túlil sa k nemu, ležal na ňom. Jeho priateľka bola o takéto prejavy sympatií ochudobnená. Keď sme sa speváka spýtali na to, aký majú medzi sebou Lucia a Mário vzťah, povedal: „Normálny, kamarátsky. Taký v pohode,“ pričom nezabudol dodať, že sa počas včerajšieho večera "váľal" aj po nej.

Aj náš zdroj z Kulyho okolia nám dobrý vzťah medzi Kulyho miláčikmi potvrdil. „Lucia je nekonfliktná a malý nemá problém s nikým. Má ju rád, žiaden problém tam nie je. Dokonca ani Danka mu na ňu nič nehovorí.“

Večne usmiaty spevák sa v apríli tohto roka rozviedol so svojou manželkou Dankou. Táto dvojica tvorila manželský pár približne sedem rokov. Hlavným dôvodom rozpadu ich vzťahu bola mladučká vokalistka Lucia. Keď táto aféra prepukla, Kuly milenku tajil a nepriznával sa k nej.

Ako však vidno, v súčasnosti s tým už nemá problém. Ukazujú sa spoločne na verejnosti a podľa našich informácii sa s rozvodom vyrovnala už aj samotná Danka. Ako sme sa dozvedeli, vzťahy medzi bývalými manželmi sú absolútne v poriadku.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu