Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dara Rolins pred milencovými očami: Bozky s iným chlapom!

Dara Rolins a Matěj Ruppert. Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins a Matěj Ruppert.

PRAHA – Bez hanby! Dara Rolins (36) si svoj prvý vianočný koncert v Prahe poriadne užila. Napriek prítomnosti svojho partnera Matěja Homolu (36) si dovolila bozkávať sa s iným chlapom!

Nezabudnuteľný koncert odohrala v utorok Dara Rolins so svojimi hosťami. „Mať za sebou ten big band ma fakt baví. Je to úlet,“ so smiechom nám povedala pop diva. Jedno z najzaujímavejších vystúpení večera bol nakoniec duet s Matějom Ruppertom z Monkey Business. Speváci zanôtili I Just Called To Say I Love You a po zamilovanej piesni prekvapujúco nasledoval aj bozk na pery. A to všetko z balkónika sledoval Darin partner Matěj Homola!

Spýtali sme sa preto zadanej blondínky, či je bozkávanie medzi spevákmi normálnou záležitosťou. „Pod vplyvom emócií by som dala „francuzáka“ aj speváčke Tinke, ktorá so mnou bola na pódiu. Vôbec mi to neprišlo divné. S ľuďmi, ktorí boli so mnou v ten deň na javisku, sa objímam a bozkávam srdečnejšie ako s inými – nie sú to pre mňa len kolegovia, ale takmer rodina,“ prezradila Dara.

To, ako na tento bozk zareagoval jej priateľ, sme sa však už nedozvedeli. „Môj Matěj tam bol a moji kamaráti sú aj jeho kamaráti,“ tvrdí Dara. Len ktovie, či má takéto „úlety“ na javisku dovolené aj Homola.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu