Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vyrehotaná Rolins: Dara, vidno ti až do žalúdka!

Vysmiata Dara Rolins. Zobraziť galériu (7)
Vysmiata Dara Rolins.

BRATISLAVA – Má Dara Rolins (36) dobrého zubára? Odpoveď na túto otázku mohli diváci dostať v nedeľnom finálovom kole Česko Slovenskej SuperStar. Porotkyňa sa smiala tak srdečne, že okrem chrupu by jej snáď mohli prezerať aj mandle.

Kto ju tak pobavil?! Dara Rolins sa prvýkrát na plné ústa rozosmiala ešte pred výkonom finalistov. To znamená, že jej dobrú náladu majú na svedomí moderátori Adela Banášová a Leoš Mareš. Blondínka sa však neubránila smiechu ani pri výkone Martina Chodúra.

Podľa pravidiel slušného správania by sa človek v spoločnosti nemal smiať príliš hlasno a s príliš otvorenými ústami. No SuperStar je šou a k tej smiech od srdca vlastne patrí. Pre Daru však máme jednu dobrú a jednu zlú správu.

Začneme tou zlou. V roku 207 pred naším letopočtom filozof Chryssipos vraj umrel na záchvat smiechu. A vraví sa, že nebol jediný – takto sa zniesli zo sveta aj nejakí králi, dokonca vraj aj jeden lekár.

Dobrá správa je, že smiech je zdravý. Medzi iným spaľuje tuky, posilňuje srdce a dokonca má aj pozitívny vplyv na činnosť mozgu. Navyše zbavuje stresu a zbližuje ľudí. Možno to pomôže aj v prípade Darinho „suseda“ Ondřeja Hejmu, ktorý sa občas cíti od ostatných porotcov odstrčený.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu