Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Koncert Dary Rolins: Slováci, o toto ste prišli!

Dara Rolins na pražskom koncerte s Paľom Haberom Zobraziť galériu (3)
Dara Rolins na pražskom koncerte s Paľom Haberom

BRATISLAVA/PRAHA – Roztočila to! Speváčka Dara Rolins (37) má jeden zo svojich vianočných koncertov za sebou. Sviatočnú atmosféru si však vychutnali len fanúšikovia v Prahe. Slovenské vystúpenia v Bratislave (10. 11.) a Košiciach (17. 11.) boli zrušené. Ako dôvod speváčka uviedla nedodržané zmluvne záväzky zo strany usporiadateľa.

Vychytený pražský klub sa v stredu večer rozzvučal tými najkrajšími melódiami. Nadšení fanúšikovia potleskom ocenili výkony nie len porotkyne Česko Slovenskej SuperStar, ale aj všetkých jej hostí, vrátane virtuálneho Karla Gotta. Z hostí sa divákom predstavili napríklad Tonya Gravesová, DJ Which, Dan Bárta, Marta Jandová a Pavol Habera. „Piesne, ktoré zaznejú, nie sú iba vianočné koledy. Majú v sebe sviatočnú atmosféru. Teda aspoň pre mňa a mojich hostí. Duety sme vyberali spoločne, sú to veci, ktoré nás skrátka bavia,“ povedala Rolins ešte pred vystúpením.

Divákov bezpochyby zaujalo vystúpenie s Matejom Ruppertom. Na scéne pripomínajúcej nočnú oblohu zaspieval spoločne s Darou hit Stevieho Wondera - I Just Called To Say I Love You. Ďalší hit od formácie Wham - Last Christmas, ktorý pop diva odspievala za sprievodu orchestra, uviedla slovami: „Sú pesničky, ktoré mi okamžite pripomenú atmosféru Vianoc.“

Pri predstavovaní novej verzie hitu Zvonky štěstí povedala: „Túto pesničku poznáte, aj keby ste nechceli.“ Zaneprázdneného Karla Gotta nahradil len premietaný zo záznamu. Aj ten zožal veľký aplauz zo strany publika. Samotný Gott ešte pred koncertom na Darinu adresu poznamenal: „Som veľmi rád, že sa Dara nikdy nenechala ovplyvniť niektorými ľuďmi a nezabudla na to, čo táto skladba znamenala pre jej kariéru.“ Poslednú skladbu večera venovala speváčka svojej takmer dvojročnej dcére Laure, ktorú ma spoločne s hudobníkom rockovej skupiny Wohnout - Matějom Homolom.

Spokojní diváci si na záver potleskom vyžiadali aj prídavok. Nedá sa nespomenúť, že súčasťou koncertu bolo aj nahrávanie vianočného CD, ktoré sa na pultoch objaví 30. decembra.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu