Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Päťdesiatnik na pódiu takmer nahý: S plienkou medzi nohami!

Gary Shider Zobraziť galériu (2)
Gary Shider

NEW YORK - Ťahá mu na šesťdesiatku, no energie a životného elánu má v sebe za dvoch. Uznávaný hudobník Garry Shider (56) opäť ukázal, ako v jeho podaní vyzerá zmysel pre humor s patričnou dávkou recesie. Odviazal sa na javisku a koncert odohral úplne bez šiat - intímne partie mu zakrývala len obrovská plienka!

Garryho úsmevný kostým na pódiu však nie je jednorázovou záležitosťou. Ako člen americkej kapely Parliament Funkadelic je jeho návrat do kojeneckých čias súčasťou koncertnej šou. S pribúdajúcimi rokmi si ale mnohí fanúšikovia začínajú klásť otázku, či plienka v rozkroku nie je v jeho prípade už nevyhnutnosťou - v zrelom veku by totiž skutočne mohol zápasiť s problémami inkontinencie.

Naposledy sa takto sporo odetý predstavil fanúšikom vo Veľkom jablku, kde zavítal so svojou skupinou a legendárnym hudobníkom Georgeom Clintonom. Ten aj napriek úctyhodnému veku 68 rokov stále vystupuje s typickými pestrofarebnými parochňami a teší sa mimoriadnemu záujmu o jeho tvorbu.

Čokoládový gitarista Garry sa narodil v New Jersey a hudbe sa venuje od desiatich rokov, kedy pod vedením otca začal spolu s bratmi spievať a hrávať po boku gospelových umelcov. Svoj život zasvätil prevažne funky žánru, no vďaka neodškriepiteľnému talentu sa v roku 1997 prepracoval aj do Siene slávy Rock and Rollu.

 

 

 


 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu