Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Gramblavá Mariah Carey: Takmer jej "vybehli" bujné vnady!

Mariah Carey Zobraziť galériu (13)
Mariah Carey

NEW YORK - Ako slon v porceláne! Americkej speváčke Mariah Carey (39) pribudol na konte ďalší trapas pred televíznymi kamerami, pri ktorom aj tentoraz hrali prvé husle jej veľké prsia. Tie jej totiž vďaka malému pošmyknutiu takmer "vypadli" z neuveriteľne hlbokého výstrihu!

Hudobná hviezda zostala hanbou červená ako paprika hneď v úvode svojho vystúpenia v šou moderátora Jaya Lenoa. Medzi divákov totiž zavítala neistým krokom a už pri zdolávaní prvého schodíka si musela pomôcť rukami. Šťavnaté finále však prišlo až o pár sekúnd neskôr - Mariah nezvládla ani druhý schod a len-len, že svoju moletnú figúru nerozpleštila na dlážke.

Dramatickú situáciu síce ustála, no vo vyzývavom čiernom outfite zápasila s nemalými ťažkosťami. Popová diva totiž kypré tvary už opäť navliekla do priliehavých šiat s obnaženým dekoltom a pri balansovaní mala čo robiť, aby objemné poprsie udržala na uzde. Trápny okamih sa pokúsila zachrániť už len smiechom a pochybným vysvetlením.

"Viete, to ako som zakopla, som si predtým natrénovala," snažila sa obhájiť pred publikom. "Bol to plán, ako Jaya znervózniť, že ho budem žalovať." Mariah tiež dodala, že za celý incident môže uvoľnený remienok na jej sandáloch so závratnými podpätkami. Ten sa jej údajne odtrhol v zákulisí.

To, či speváčka pokazila svoj príchod pre chybu topánky alebo vlastnú nemotornosť, vie len ona sama. Isté však je, že s blížiacou sa štyridsiatkou by sa mala zamyslieť aspoň nad výberom svojich výstrihov.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu