Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Úbohá Fergie: Manžel ju podviedol so striptérkou!

Fergie alebo Nicole Forrester? Zobraziť galériu (6)
Fergie alebo Nicole Forrester?

ATLANTA – Idyla sa skončila! Je krásna, úspešná, bohatá a predsa si nevie udržať chlapa! Hoci Fergie (34) nevinu svojho manžela Josha (37) bráni zubami nechtami, asi jej to veľmi nepomôže. Namiesto s ňou si vraj užíval vášnivý sex s obyčajnou striptérkou!

Zdalo sa, že manželstvo Fergie je bezchybné ako belasá obloha. Dnes sa však zotmelo. Jej manžela herca Josha Duhamela asi premohli komplexy menejcennosti - a rozhodol sa ich zahojiť nespútaným sexom so striptérkou! Celá aférka sa mala odohrať v Atlante, kde herec nakrúcal film Life As We Know It.

Striptérka Nicole Forrester (34) tvrdí, že s Joshom najskôr pozerali porno a potom si spolu užili. „Mali sme veľa sexu“, doslova povedala. Jej právnik dokonca dodáva: „Zaspali spolu a on ju stále budil a dožadoval sa sexu.“ Josh síce za služby tanečnice nezaplatil ani cent, dal jej však sto dolárov na taxík. O Fergie údajne nepadlo celú noc ani slovo – okrem jedinej výnimky. „Keď mi povedal svoje pravé meno, spýtala som sa ho: ´Ty si manžel Fergie?´ A on na to: ´Vieš čo vieš.´“ A striptérka sa ďalej o manželku nezaujímala. Či Nicole hovorí pravdu, alebo chce len finančne zabezpečiť seba a svoje dve deti nie je isté.

Hovorca Josha Duhamela označil celý príbeh za smiešny: „Nie je to prvý a ani posledný krát, čo striptérka dostala balík peňazí za predaj vymyslenej historky o celebrite.“ Fergie svojho manžela zatiaľ obhajuje a verí mu. Dokedy však vydrží titulné stránky a jej istotu nenahlodajú pochybnosti, je otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu