Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krutá správa: Finále SuperStar bez Leoša?!

Leoš Mareš Zobraziť galériu (12)
Leoš Mareš

BRATISLAVA – Toto nemal robiť! Moderátor Leoš Mareš (33) si dovolil v nedeľnom semifinále spievať. Napriek tomu, že na svojom konte má niekoľko vydaných CD, od Pavla Haberu (47) si vypočul nekompromisný verdikt. Kto z nich dvoch je podľa vás lepší spevák?!

Keby to bolo na porote, vo finálových kolách Česko Slovenskej SuperStar by sme Leoša Mareša už nevideli. Potom, ako rozhodil Karolínu Majerníkovú jej vlastný príspevok, v ktorom venovala svoju pieseň už nebohej učiteľke hudby, sa ju Leoš snažil upokojiť spievaním skladby Don’t cry for me Karolína.

„Prerábka“ Madonninej piesne Don’t cry for me Argentina mu však vôbec nevyšla! „Nepostupuješ!“ okamžite na neho vyštekol porotca Pavol Habera. Mareš sa pritom kedysi spevom živil! A jeho CD sa predávajú len o niečo lacnejšie ako Haberove – Paľo stojí 3,29 eur, Leoš 2,96 eur.

A obaja speváci už dostali od ľudí slovnú „nakladačku“. Keď sa Habera stal porotcom v SuperStar, v diskusných fórach sa objavovali reakcie v zmysle, že nemá nárok hodnotiť nádejných spevákov, keď jeho piesne sú trápne až smiešne. A Leoš vraj tiež strápňuje seba aj rap. Porovnajte si sami, kto sa vám viac páči.

 

Sledujte TopkyTV: Leoš Mareš ako spevák.

 

Sledujte TopkyTV: Pavol Habera a jeho klip.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu