Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

SuperStar párty: Mareš nakopal fotografa, neplnoletí finalisti popíjali!

Superstaristi s nápojmi Zobraziť galériu (25)
Superstaristi s nápojmi

BRATISLAVA – Žúr plný emócií! Po prvom finálovom kole Česko Slovenskej SuperStar si finalisti vyhodili z kopýtka! V istom luxusnom bratislavskom podniku pili a tancovali do rána. Jediný, kto sa nebavil, bol český moderátor Leoš Mareš (33)!

Po prvom finálovom kole sa dvanásť adeptov na SuperStar pobralo na žúr do jedného z najluxusnejších bratislavských klubov. Okrem finalistov dorazili na párty aj moderátor Leoš Mareš spolu s trojicou porotcov Darou Rolins, Ondřejom Hejmom a Martou Jandovou. Chýbala však moderátorka Adela Banášová a nestretli sme tu ani Paľa Haberu.

Speváckym talentom to však neprekážalo a zabávali sa všetci spolu. Tancovali, pili a žúrovali do skorých ranných hodín. Topky.sk dokonca prichytili dvoch spevákov Jána Bendiga a Denisa Lacha, ako si nenápadne objednali mojito. Neboli však sami, ktorí si pochutnali na skvelých drinkoch. S dramaturgičkou programu Gabikou Drobovou si napríklad pripil Ben Cristovao. Účastníci speváckej šou sa museli so zábavou rozlúčiť o druhej hodine rannej. Vtedy sa pobrali svorne na hotel.

Český moderátor zostal v klube do záverečnej. Jeho nálada však nebola ani zďaleka taká skvelá ako inokedy. Takmer hneď na začiatku oslavy mal incident s českým fotografom, ktorého aj fyzicky napadol. Najskôr ho moderátor kopol, potom do neho na schodoch strkal a sácal. Ako sme sa neskôr dozvedeli, išlo o starú nevyriešenú roztržku medzi oboma stranami.

Hoci Mareš miluje žúrovanie, tentokrát bol poriadne nahnevaný a vôbec sa nebavil. Snažil sa vyhýbať ostatným novinárom a neposkytoval ani rozhovory. Celý večer stál a popíjal iba s kamarátmi a kolegami pri bare, ktorí ho upokojovali.

Viac fotografií  a informácií nájdete v našej GALÉRII!

 

Sledujte TOPKY TV: Takto sa superstaristi zabávali v podniku.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu