Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Superstaristky Stará a Ištvancová: Problémy s vnadami!

Dominika a Paulína mali problém udržať prsia Zobraziť galériu (10)
Dominika a Paulína mali problém udržať prsia "na uzde"

BRATISLAVA – Bolo ťažké ich udržať! Včera večer sa finalistky Česko Slovenskej SuperStar ukázali v šatách, v ktorých pripomínali princezné. Nalíčené, učesané, vyobliekané... Skrátka, radosť na ne pozerať! Jediné, ktorým róby „nesadli“, boli Dominika Stará (16) a Paulína Ištvancová (16).

Spomínané dievčatá si totiž počas celého večera museli dávať pozor, aby neukázali viac, ako by chceli. Už v úvodnom príchode na pódium bolo na Dominike vidno, že sa necíti najlepšie. S nešťastným výrazom tváre sa pousmiala a napravila si padajúci výstrih.

Pocit z nie príliš komfortného oblečenia sa našťastie neodrazil na jej výkone. Pieseň od Mariky Gombitovej zaspievala tak, že porota slovami chvály na jej adresu nešetrila.

Dominika však nebola jediná superstaristka, ktorá mala počas včerajška problémy so šatami. Podobne na tom bola aj Paulína Ištvancová. Tej sa počas tancovania posunuli šaty a musela si ich ihneď naprávať. V porovnaní s Dominikou tmavovláska po speváckej stránke pohorela. Zrejme sa pod to nepodpísali iba nepohodlné šaty, ale aj tragická udalosť v rodine - smrť starej mamy. 

Markéta Konvičková (16) a Monika Bagarová (15) si vďaka správne zvolenému strihu šiat nemuseli dávať pozor na svoje prsia. A tak na pódiu šantili o dušu! Bujné poprsie v druhom finálovom kole predviedla aj Leona Šenková (16). Tá sa výstrihom nebráni a je na ne zvyknutá. Ani v jej prípade nebolo potrebné šaty naprávať. Všetko bolo na svojom mieste.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu