Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Trápenie Dary Rolins: Ohovára ju partner Homola!

Dara Rolins a Matěj Homola. Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins a Matěj Homola.

BRATISLAVA – Pustil si ústa na „špacír“! Matěj Homola (36) si nedávno odskočil z Čiech na Slovensko na jednu spoločenskú akciu. Na nej sa o svojej partnerke Dare Rolins (36) nevyjadril príliš lichotivo. Ako to vníma známa speváčka?!

Matěj Homola sa pred niekoľkými dňami vypravil na Slovensko bez toho, aby tušil, že ide na prestížnu akciu Musiq1. Skrátka dostal pozvanie a bližšie detaily nezisťoval. Keď dorazil, zistil, že prišiel na hudobnú párty plnú médií. A v dobrej nálade sa s nimi podelil o svoje súkromie. 

„Ráno sme sa s Darinou pohádali, lebo bolo zima a kúpila mi lesklú mikinu. Ja z toho „bleju“, chápeš?“ vyjadril sa pre týždenník Plus7dní. Z toho sa zdá, že hoci Rolins získala na spomínanej akcii ocenenie za najlepšie oblečenú speváčku, jej partner si vôbec nemyslí, že má dobrý vkus.

Podobne prostoreko sa hudobník vyjadril aj k priateľkiným plastickým operáciám. „Keď si už kozy dala urobiť, asi nie preto, aby mi ich ukazovala doma. Mne by sa Darina páčila aj bez pŕs a s pôvodným rypákom,“ vystrúhal matke svojho dieťaťa netradičnú poklonu.

Topky.sk na základe týchto vyjadrení oslovili speváčku. Zaujímalo nás, ako vníma tieto Homolove reči. „Mňa by to zamrzelo, keby som Matěja nepoznala. Ja skrátka viem, ako to myslel. Našťastie žijem s iným Matějom než s tým z novín,“ povedala nám Dara. 

Homolovu lásku k pop dive máme zrejme vycítiť z vyjadrenia, kde naznačil, že sa mu Dara páči za každých okolností. Bohužiaľ, jeho rockerský slovník asi málo čitateľov berie s nadhľadom. „To jediné mu môžem vyčítať, že si neuvedomuje, že aj veci myslené s humorom môžu v písanej podobe vypáliť úplne inak,“ prezradila Dara. Ako sa teda z blondínkinej reakcie zdá, tento slovný úlet jej priateľa našťastie ďalšiu krízu v ich vzťahu nespôsobí.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu