Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Svadobné FOTO Ivanky Trump: Kráska ovešaná diamantmi!

Novomanželia Ivanka Trump a Jared Kuschner Zobraziť galériu (8)
Novomanželia Ivanka Trump a Jared Kuschner

NEW JERSEY - Noblesa a luxus! V takom duchu sa niesla svadba dcéry amerického miliardára, ktorá v nedeľu pred oltárom povedala áno podnikateľovi Jaredovi Kushnerovi (28). Ivanka Trump (27) bola vo svoj veľký deň krásna ako obrázok - rozhodne však nešlo o lacný špás!

Snáď najdôležitejšou súčasťou výbavy, na ktorej si dá každá nevesta obzvlášť záležať, je výber svadobných šiat. Inak to nebolo ani v prípade bohatej blondínky. Tá oslovila návrhárku Veru Wang a neoľutovala. Výsledkom ich úzkej spolupráce bola snehobiela dlhá róba inšpirovaná šatami, v akých si princezná Grace Kelly brala monackého princa Rainiera III ešte v roku 1956. A hoci Vera stíhala záverečné úpravy na poslednú chvíľu, Ivanka bola po celý čas úplne pokojná. Vedela totiž, že rozprávkové čaty s čipkou, ako stvorené pre ozajstnú princeznú, nemôžu byť ušité z večera do rána.

O luxus v pravom zmysle slova sa postarala pri zabezpečovaní svadobných šperkov. Ivanka totiž nič nenechala na náhodu a siahla po vlastnej kolekcii doplnkov, ktoré tvorila zmes platiny a diamantov. Len samotná čelenka na uchytenie závoja mala hodnotu 45 tisíc dolárov. Najdrahšími boli náušnice za 130 tisíc dolárov, no zahanbiť sa nenechala ani náramkom so sumou 90 tisíc dolárov.

Na pompéznu slávnosť bolo pozvaných 500 hostí, medzi ktorými nechýbali celebrity zvučných mien, ako sú Russell Crowe, Natalie Portman, Barbara Walters, či Regis Philbin.
Tí to na parkete roztočili spolu s nádhernou a usmiatou nevestou, ktorá už pred obradom avizovala, na čo sa mimoriadne teší: "Že budem tancovať ako maniak so všetkými svojimi priateľmi."

Viac o svadbe Ivanky Trump sa dočítate tu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu