Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Martináková, Molnárová a Szöcsová: Lákali pohľady na svoje prsia!

Zuzana Martináková, Marcela Molnárová, Michaela Szöcsová Zobraziť galériu (14)
Zuzana Martináková, Marcela Molnárová, Michaela Szöcsová

BRATISLAVA – Módna prehliadka odkryla ich pôvaby! Politička Zuzana Martináková (48) sa asi prvýkrát ukázala na verejnosti s odvážnym výstrihom. Speváčke Marcele Molnárovej (44) ženské prednosti doslova kypeli zo šiat a herečka Michaela Szöcsová (21) si na verejnosti siahala na prsia.

Využili ženské zbrane! V istom nákupnom centre sa konala módna prehliadka návrhárky Zuzany Bottkovej, kde sa mohli pristaviť všetci zákazníci. Časť z nich určite nalákali aj prominentné modelky, ktoré upozorňovali na svoje ženské zbrane.

Politička Zuzana Martináková sa netradične predviedla s hlbokým výstrihom a jej brucho prekrývala len jemná čipka. Podľa jej úsmevu na móle sa zdá, že sa v nich cítila žensky a príťažlivo.

Oveľa bujnejšie vnady však predviedla speváčka Marcela Molnárová. Matka päťročnej dcérky si obliekla šaty, ktoré mali zrejme všitú podprsenku s efektom push-up. Navyše sa na móle nezabudla ani ukloniť a predviedla poriadne naprataný dekolt.

Na svoje prsia upozornila aj mladá herečka Michaela Szöcsová, známa ako Emese zo seriálu Kutyil s.r.o. Aj keď to zrejme urobila nechtiac. Pri šatách bez ramienok sa asi bála, že jej spadnú, preto si ich podvihla. Rukami na prsiach však na svoje prednosti dokonale upozornila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu