Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najväčšie tajomstvo Lacka: V prvej sérii trapošil v Hviezdnej rote!

Marek Lacko Zobraziť galériu (5)
Marek Lacko

BRATISLAVA – Snažil sa to ututlať! Celých 44 dní sa darilo vypadnutému semifinalistovi Česko Slovenskej SuperStar Marekovi Lackovi (23) tajiť, že sa pred štyrmi rokmi objavil v Hviezdnej rote. Trápne vystúpenie predviedol medzi najväčšími exotmi prvej série Slovensko hľadá SuperStar.

Zrejme málokto vedel, že Marek Lacko, ktorý v pondelok vypadol v Česko Slovenskej SuperStar, mal už skúsenosti so speváckou šou. Tí, čo minulý týždeň počas priameho prenosu nepostrehli jeho vyjadrenie, v ktorom spomínal, že už šťastie v SuperStar skúšal v roku 2004, zrejme do dnešného dňa nevedia o tejto jeho skúsenosti. Hoci Lacko povedal, že sa nedostal ani do prvého kola, opomenul ďaleko zaujímavejší fakt. A to, že sa kvôli svojmu biednemu speváckemu výkonu dostal medzi najtrápnejších účastníkov celej šou.

„Hviezdna rota vtedy nebola taká, aké sú teraz. Do zostrihu použili časť, v ktorej som rapoval narýchlo napísaný text. Hoci som aj spieval, to sa na obrazovke neobjavilo,“ obhajuje sa Lacko. Keď sa ho topky.sk spýtali, prečo túto informáciu celý čas tajil, odvetil: „Ak by bolo v tom zostrihu vidno, že som spieval, tak sa priznám, že som v Hviezdnej rote bol.“

Dvadsaťtriročný Košičan vypadol v pondelkovom Rozhodnutí. Paradoxné je, že sa v Česko Slovenskej SuperStar dostal tento bývalý účastník Hviezdnej roty až pred brány medzinárodného finále. A to považuje za obrovský posun vpred vo svojej speváckej kariére. „Je úspech, že som sa dostal až tak ďaleko. Uvidíme, čo bude teraz, po SuperStar. Ľutujem, že som aspoň v jednom kole nepodal taký výkon , za ktorý by som sa nemusel až tak hanbiť,“ sebakriticky priznal topkám po vypadnutí Lacko, ktorý sa netají tým, že po negatívnej superstarovskej skúsenosti z minulosti to chcelo kopec odvahy, aby sa opäť prihlásil do šou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu