Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Superstaristky Galisová a Majerníková: Pre toto ste nás vyhodili!

Vypadnuté semifinalistky Aneta Galisová a Karolína Majerníková Zobraziť galériu (7)
Vypadnuté semifinalistky Aneta Galisová a Karolína Majerníková

BRATISLAVA – V súťaži už dospievali! A sú si vedomé prečo. Karolína Majerníková (25) a Aneta Galisová (19) topkám po včerajšom skončení v Česko Slovenskej SuperStar prezradili dôvody, kvôli ktorým sa museli so speváckou šou rozlúčiť.

Na začiatku súťaže bola Češka Aneta Galisová typicky tuctová a pomerne ľahko prehliadnuteľná dievčina. Do povedomia ľudí sa okrem spevu dostala najmä "vďaka" škandálom s jej nahými fotografiami, ktoré sa okolo jej osoby rozpútali. Pri vymenovávaní dôvodov svojho zlyhania ako prvé uvádza: „Evidentne som nebola ľuďom sympatická. S tým sa stretávam odjakživa.“

Keď kráska začala s obnažovaním, na sláve jej to vôbec nepridalo. Od odhaleného poprsia, cez odvážne lesbické snímky až po kompletne nahé telo ukázala speváčka všetko, čo mohla. „Posledné fotky prekročili určitú hranicu znesiteľnosti. Dosť ma to zaskočilo. Myslím si, že to ľudia neprehrýzli,“ povedala topkám odvážna Aneta. Erotické fotografie spôsobili lavínu medializácie. „Bol to masaker! Takto na ľudí hrabať hnusy a podávať to tak, ako to nie je,“ rozčuľuje sa rodáčka z Českých Budějovíc. V prvom rade si však musí spytovať svedomie sama. Keby totiž pikantné zábery neurobila, nič také by sa o nej nezverejňovalo.

Akýmsi protipólom škandalóznej Anety bola v súťaži východniarka Majerníková. Pod Karolínin neúspech sa podľa jej vlastných slov podpísala hlavne nízka sebadôvera. „Karolína musela pochopiť, že si musí viac veriť, nesmie sa báť a ísť do toho!“ hovorila o sebe v tretej osobe speváčka na svoju adresu. Paradoxné je, že na divákov pôsobila práve naopak. Pekná tvárička a sexi postava jej dodávali odvahu a na obrazovkách vyzerala až príliš sebavedomo.

Sledujte TOPKY TV: Karolína a Aneta hovoria o svojom neúspechu v SuperStar!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu