Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Šok: Ďalšia modelka vyziabnutá na smrť - a opäť u Ralpha Laurena!

Valentina Zelyaeva prirodzene štíhla a vyretušovaná Zobraziť galériu (5)
Valentina Zelyaeva prirodzene štíhla a vyretušovaná

NEW YORK - Dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš! Tak toto zlaté porekadlo zrejme nič nehovorí módnemu domu návrhára Ralpha Laurena (69). Len pár dní po škandále okolo vychudnutej modelky sa totiž objavila ďalšia šokujúca retuš - zo štíhlej ženy urobili vyhladovanú anorektičku!

Tvrdili, že išlo o ojedinelý prípad a adekvátne sa zaň ospravedlnili. Fotografia abnormálne štíhlej Filippy Hamilton, ktorá nedávno vyvolala obrovskú vlnu odporu, sa však dočkala pokračovania! Neubehol ešte ani týždeň a na svete sú ďalšie kontroverzné zábery z rovnakého súdka - vyretušovaná modelka vyzerá chorobne útlo a jej "vylepšené" miery majú od skutočnosti na míle ďaleko.

Odevná spoločnosť svetoznámeho dizajnéra už opäť čelí búrlivej internetovej reakcii po tom, čo sa v austrálskom meste Sydney objavili obrázky  Valentiny Zelyaevy. 27-ročná rodáčka z Ruska má totiž podľa viacerých názorov obvod pása takmer identický s obvodom hlavy a jej ruky sú len nepatrne tenšie ako stehná. Drastickou premenou tiež prešla jej panva, ktorá rozhodne nepôsobí žensky a navyše je výrazne užšia od ramien.

Zaujímavosťou je, že na stránke módneho guru Ralpha Laurena sa nachádza aj pôvodné prevedenie záberu so skutočnými proporciami modelky. Návštevníci blogu PhotoshopDisaster.blogspot.com tak majú v horlivých diskusiách čo porovnávať. Mnohí z nich sa vo svojich komentároch pýtajú, prečo návrhári nepredvádzajú svoje modely rovno na kostrách. Nájdu sa však aj reakcie, v ktorých užívatelia častujú vyretušovanú Valentinu takými prívlastkami ako "mimozemšťan", "otrasná" či jednoducho "škaredá".

Nájdete rozdiel?

Šok: Ďalšia modelka vyziabnutá
Zobraziť galériu (5)

Šok: Ďalšia modelka vyziabnutá
Zobraziť galériu (5)

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu