Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Drastické: Tyra Banks je menšia o 4 veľkosti - zostala z nej len kosť a koža!

Tyra Banks Zobraziť galériu (8)
Tyra Banks

NEW YORK - Ukázala, aký tvrdý dokáže byť chlebík modeliek! Tyra Banks (35), o ktorej si mnohí mysleli, že kariéru manekýnky zavesila kvôli narastajúcej hmotnosti na klinec, sa nečakane vrátila pred objektív - v niekdajšej forme a štíhla ako prútik!

Čokoládová kráska šokovala celý svet pred dvoma rokmi, keď všetky bulvárne plátky palcovými titulkami rozoberali jej rozvíjajúcu sa nadváhu. Tyra totiž v tomto období z ničoho nič pribrala takmer 15 kilogramov a pri nakupovaní garderóby sa dostala až na konfekčnú veľkosť 44-46. Takéto objemné krivky pre ňu automaticky znamenali červenú na prehliadkových mólach.

Pribratá Američanka však zábavný priemysel neopustila a vrhla sa na moderovanie vlastnej reality šou, v ktorej hľadala mladé nádejné modelky. Neprajníkom vtedy odkázala, nech jej pobozkajú tlstý zadok a naďalej sa kŕmila kopcami zmrzliny, majonézovými šalátmi a bagetami.

Obrovský rozruch okolo ďalšej drastickej zmeny postavy Tyra vyvolala až tento týždeň, keď v uliciach New Yorku pózovala v štýlových outfitoch. Neuveriteľne štíhla vystriedala hneď niekoľko šiat svojej pôvodnej veľkosti (36), žiarila sebavedomím a fotenie si skutočne užívala. Na margo zhodenia prebytočných kilogramov prezradila, že najlepšie sa stále cíti vyzlečená. Nie je preto vylúčené, že svojou novou figúrou sa už čoskoro pochváli aj v Evinom rúchu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu